Evenimentul Zilei > Monden > Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood
Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood

Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood

Primul milionar din România a povesti cum s-a îmbogățit imediat după Revoluția din 1989 și cum a reușit să facă primul milion de dolari.

Duminică, la Antena 3, Cornel Tăbăcaru, primul milionar din România, a povestit cum a reușit să facă primul milion de dolari și cum, de-a lungul timpului, averea sa a crescut substanțial.

Acesta a povestit că imediat cum a început să funcționeze Legea privatizării, el s-a prezentat la primele ore ale dimineții la Fisc pentru a își înregistra prima agenție particulară de turism.

„Eu, pe 1 martie, când a început să funcționeze Legea privatizării, am fost al doilea la rând acolo, la 5 dimineață, la Fisc şi mi-am înregistrat prima agenţie particulară de turism din judeţul Prahova”, a spus Cornel Tăbăcaru.

Acesta a declarat că reușise să strângă o sumă destul de mare de bani încă de pe vremea lui Ceaușescu. Timp de aproape două decenii, acesta a lucrat în turism. „Am fost shoppist pe litoral, apoi şef de staţiune”, îşi aminteşte Tăbăcaru.

Primul milionar din România a povestit cum s-a îmbogățit imediat după Revoluție

Pentru a își crește averea, Cornel Tăbăcaru a vândut chiar și țigări. Acesta a mai precizat că „nu am făcut afaceri cu statul. Am făcut de toate pentru toţi”.

„Pe 3 iulie 1991, am fost declarat primul milionar român şi eu nu m-am băgat în privatizări”, a a mai spus celebrul milionar, la Antena 3.

După 30 de ani, Cornel Tăbăcaru are proprietăți în unele dintre cele mai exotice locuri din lume. Printre acestea se numără Florida, Canada, Costa Rica. În România, datorită filerului său, Cornel Tăbăcaru a reușit să găsească terenuri ieftine pe malul mării. După ce le-a cumpărat, le-a transformat în restaurante sau alte afaceri, iar valoarea zonei respective a crescu amețitor.

CITEȘTE ȘI Clotilde Armand cere restituirea sumelor pentru orele suplimentare în stare de urgență la poliția locală
CITEȘTE ȘI  COVID-19 aproape l-a distrus pe Toni Grecu. Mărturii cutremurătoare

CITEȘTE ȘI Primul partid care și-a anunțat candidatul pentru prezidențialele din 2024. Vot covârșitor