Fostul iubit al Andreei Marin, afaceristul Mihai Tufan, a fost condamnat la închisoare după ce şi-a înjunghiat o angajată. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti i-a majorat pedeapsa aplicată milionarului Mihai Tufan. Acesta a înjunghiat de mai multe ori o femeie de 36 de ani. Era directoare într-una dintre companiile sale.

Incidentul a avut loc în aprilie 2020, pe DN1, zona Băneasa, în maşina de lux a controversatul om de afaceri.

Fostul iubit al Andreei Marin, condamnat pentru tentativă de omor

În seara de 9 aprilie 2020, Mihai Tufan a încercat s-o omoare  pe Daniela Huhulea (36 ani). Era directoare la Elsid, una dintre companiile milionarului. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori în gât, torace şi abdomen.

În momentul atacului femeia era la volan. Aceasta a reuşit să frâneze, oprind maşină pe bandă din mijloc a şoselei. După care a deschis portiera şi a încercat să se arunce pe asfalt.  Din păcate a rămas atârnată în centură de siguranţă.

Şoferii din trafic au oprit imediat şi au venit să vadă ce se întâmplă. Femeia era pe jos în dreptul portierei atârnată ce centură.

Această era plină de sânge pe faţă şi pe gât. Se ţinea cu mâinile de partea stânga a gâtului şi striga: „M-a tăiat, m-a tăiat, m-a tăiat!”. După apelul la 112, au fost duşi la Spitalul Elias.

Fostul iubit al Andreei Marin este acţionar la mai multe societăţi

Mihai Tufan este acţionar la mai multe societăţi, printre care  Elsid Titu şi Electrocarbon Slatina. Mihai Tufan a avut o relaţie cu Andreea Marin. Potrivit Cancan, milioanrul s-a iubit în secret cu Andreea Marin. Mai exact, în perioada 2003-2004.  Aşdar, Mihai Tufan și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste, departe de ochii curioșilor.

„În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.pr.pen., admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de inculpatul Tufan Emil Mihai cu privire la sentința penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală.

Desființează, în parte, sentința penală apelată și, rejudecând, în fond. Majorează pedeapsa aplicată inculpatului Tufan Emil Mihai pentru săvârșirea infracțiunii prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. cu referire la art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplic. art. 396 alin. 10 C.pr.pen. și art. 75 alin. 2 lit. a C.pen. de la 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare la 3 ani și 6 luni închisoare”, se arată în decizia Curții de Apel București.

andreea-marin-relatie-milionar-injunghiat-mihai-tufan