Evenimentul ZileiPoliticaUn fost primar PSD îl ATACĂ DUR pe Dragnea: „Unii se pregătesc de președinție, alții de pușcărie”

Un fost primar PSD îl ATACĂ DUR pe Dragnea: „Unii se pregătesc de președinție, alții de pușcărie”

Un fost primar PSD îl ATACĂ DUR pe Dragnea: „Unii se pregătesc de președinție, alții de pușcărie”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a reacționat, marți, în legătură cu conflictele de pe scena politică din România.

Primarul a declarat că era previzibilă candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la președinția țării.

Totodată, Chirică a mai apreciat că alegerile din 2019 vor arăta care este „președintele pe care și-l merită această țară”, deși „unii se pregătesc de președinție, alții de pușcărie”, făcând referire la condamnarea în primă instanță a lui Liviu Dragnea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Unii se pregătesc de preşedinţie, alţii de puşcărie. Fiecare şi-a ales un drum în viaţă şi-l urmăresc până la capăt. Era previzibilă candidatura preşedintelui Iohannis. Probabil că acest lucru îl va face mult mai prezent pe scena politică românească, iar nominalizări de tip Dăncilă vor fi trecute mult mai atent prin filtrul şi decizia preşedintelui României. Trebuie să îşi anunţe cineva candidatura. Nu poate rămâne România fără preşedinte. E un lucru constituţional şi absolut obligatoriu”, a spus primarul Mihai Chirica, potrivit Agerpres. 

 


Accesează: