Evenimentul Zilei > Politica > PMP și-a stabilit candidații la Parlamentare. Florian Bichir deschide lista la Argeș
PMP și-a stabilit candidații la Parlamentare. Florian Bichir deschide lista la Argeș

PMP și-a stabilit candidații la Parlamentare. Florian Bichir deschide lista la Argeș

Jurnalistul Florian Bichir deschide lista de candidați la Senat, propusă de Partidului Mișcarea Populară în județul Argeș.

Candidatura a fost anunțată de secretarul general adjunct al Partidului Mișcarea Populară, Ioana Constantin, într-o postare pe rețelele de socializare. În afară de Florian Bichir, candidat la Senat, pe listele PMP Argeș va mai candida și președintele filialei județene Cătălin Bulf, pentru Camera Deputaților.

„Am fost azi alături de profesorul și istoricul Florian Bichir și alături de Cătălin Bulf – președintele PMP Argeș la depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Ne bucurăm că Florian Bichir este parte a echipei PMP, e nevoie de mai mulți oameni politici care iubesc și respectă România”, a scris Ioana Constantin pe contul personal de Facebook.

În acest context, secretarul general adjunct al PMP a amintit și de votul din Parlament, de marți, pentru desemnarea deputatului Florin Iordache (PSD) în funcția de președinte al Consiliului Legislativ. Potrivit spuselor sale, după acest vot, devine destul de evident că este nevoie ca în Parlament să se constituie o nouă majoritate, care să lucreze în interesul românilor. De asemenea, Ioana Constantin a precizat că unul dintre obiectivele pentru care luptă PMP este și Acela de reducere a numărului de parlamentari la 300.

„După votul de ieri pentru Iordache – altă întrebare devine limpede că România are nevoie urgent de o nouă majoritate care să lucreze în interesul românilor, de parlamentari corecți, competenți, dar mai ales care iubesc țara! PMP va face reformă parlamentară, vom continua să luptăm pentru ca votul vostru să devină lege: PMP este singurul partid care luptă pentru reducerea numărului de parlamentari la 300”, a mai precizat Ioana Constantin, în postarea pe care a publicat-o pe Facebook.

Cine este Florian Bichir

Jurnalistul Florian Bichir, colaborator al Evenimentului Zilei, este un istoric și publicist român, doctor în științe politice, doctor în teologie. El a absolvit Colegiul national de Apărare (C.N.Ap) și activează ca profesor în cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I” (UNAp). Florian Bichir este cercetător științific al Academiei Române, al Centrului de Istorie și Civilizație Europeană Iași și membru al Comisiei Române de Istorie Militară (CRIM).

În intervalul cuprins între 2012 și 2018, Florian Bichir a fost membru al Colegiului Consiliului Național de Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), cu rang de ministru secretar de stat.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: