Evenimentul ZileiSocialEvz TV. Alecu Racoviceanu „Față în față” cu Florian Bichir. Dialog exploziv despre pandemie și politicieni

Evz TV. Alecu Racoviceanu „Față în față” cu Florian Bichir. Dialog exploziv despre pandemie și politicieni

Evz TV. Alecu Racoviceanu „Față în față” cu Florian Bichir. Dialog exploziv despre pandemie și politicieni
În ediția de luni seară a emisiunii „Față în față”, realizată de reputatul jurnalist Alecu Racoviceanu s-a prezentat românilor o radiografie a situației grave cu, care se confruntă România în contextul pandemiei de coronavirus.

Din cauza restricțiilor care au intrat în vigoare în Capitală, emisiunea s-a ținut prin intermediul tehnicii moderne. Alecu Racoviceanu a discutat „Față în față”, prin intermediul aplicației whatsap cu alt cunoscut și apreciat jurnalist, Florian Bichir. Subiectele au fost de actualitate, iar modul de abordare a fost extrem de interesant.

Florian Bichir ironie tăioasă la adresa politicienilor

Primul luat în vizorul jurnalistului a fost Marcel Vela, ministrul de Interne.

„În primele zile de când, în loc să fie testată populația a scos armata pe străzi cu ultima tehnică militară. Vela ne punea noaptea să cântăm „Tricolorul” ca să crească sămânța în noi, ca să batem COVID-ul. Au copiat ca niște imbecili sistemul ăla ca în Italia, în care toți cântau. Au cântat frumos până au crăpat. La fel și la noi. Trecea Miliția și cânta frumos „Deșteaptă-te române!”. Am uitat când am intrat în COVID-ul ăsta de avem rezultatele astea? Cine-i de vină? Nu mă gândesc dacă era PSD-ul, că ne cânta „Coliva cea de moarte” din prima. Ați uitat că erau declarații că era o simplă răceală?

În România sunt cifre clare, sunt strategii, analize. România a intrat prost în chetiunea asta că am fost, nu nepregătiți…am fost total într-o bătaie de joc”, a spus jurnalistul.

„Cine-i medic poate să se înscrie direct în PSD”

„Dacă erau măsuri ferme, vă spun că era altceva. Dar când apare Cercel , ăla care a omorât găinile, care a înnebunit vaca…câte are Cercel mă înspământă. Doar peștii nu i-a răcit… A spus că virusul e departe (în China n.r) Până ajunge la noi…credea că vine virusul pe jos. Acum, văd că-i pe liste. Cine-i medic poate să se înscrie direct în PSD. Mai nou, Ciolacu nu ia decât medici. Eu înțeleg că partidul este bolnav, dar toți care candidează acum, sunt medici. E nevoie de o mare însănătoșire probabil mentală la PSD, dar dacă ești medic zice: „gata, domne, ne-ai salvat partidul”, a spus Florian Bichir.

Bineînțeles, o alternațivă la vot a fost propusă de Alecu Racoviceanu, care a spus că liberalii au și ei pe cine se bazează la alegeri.

„Dacă nu ai pe cine vota, poți să pui ștampila pe doamna Anisie, la liberali. Sau, dacă te-a cucerit prin aparițiile la TV, doamna Violeta Alexandru ar putea să smulgă ropotul de aplauze. Trebuie să recunoastem că doamna Anisie a fost primul dintre miniștri care a spus că se vor închide școlile în București”, a spus Alecu Racoviceanu, potrivit evz.ro

Întreaga emisiune o puteți urmări AICI: https://evz.ro/planurile-secrete-ale-politicienilor-pe-spatele-intrarii-bucurestiului-in-scenariul-rosu-dezvaluiri-incendiare-pe-evz-tv.html


Accesează: