Evenimentul Zilei > Social > Pericolul uriaș la care se expun copiii, iar părinții nu știu. Mare atenţie!
Pericolul uriaș la care se expun copiii, iar părinții nu știu. Mare atenţie!

Pericolul uriaș la care se expun copiii, iar părinții nu știu. Mare atenţie!

Pericolul urias la care se expun copiii, iar părinții nu știu! Profesorul Tudorel Butoi  a vorbit despre boala tristeţii şi despre izolare care este extrem de periculoasă.
Pericolul urias la care se expun copiii, iar părinții nu știu! Profesorul Tudorel Butoi a vorbit despre boala tristeţii şi despre izolare care este extrem de periculoasă. În opinia profesorului boala tristeţii este mai gravă decât COVID-19.  Iar pandemia are o faţă ascunsă.
În privinţa copiilor lăsaţi în faţa calculatorului fără control, profesorul spune că riscă să cadă în plasa unor persoane dubioase.

Pericolul urias la care se expun copiii, iar părinții nu știu! Mare atenţie! E mai periculos decât Covid

Profesorul Tudorel Butoi a vorbit despre dramele care se ascund în spatele pandemiei.

„Îmi vin oameni din ce în ce mai triști, mai decurajați. În anul ăsta, mai toate sectoarele de viaţă ale societăţii: şcoală, protecţie socială, afaceri private, au fost totalmente perturbate, în sensul că s-au stricat aceste relaţii şi cel de la care avem aceste pretenţii să le corecteze, mă refer la omul politic, nu a fost capabil să dea soluţii. Nici nu am apucat să ne acomodăm cu chestia asta. Noi încă nu suntem în spaţiul ăsta virtual. Sunt nişte besmetici. Sunem asemenea unei muşte care bate într-o fereastră să se ducă şi ea la libertate. Aşa suntem noi toţi”, a spus profesorul.

Pericolul urias la care se expun copiii fără ştirea părinţilor

Şi continuă: „Am anchetat mulţi pedofili. Au în ei, în structura lor bioinstinctuală o absenţă a frânei către pofticioasa patimă a împerecherii sexuale cu pitici. Îmi spuneau unii dintre ei, că mă aud la televizor poate acum. Mie îmi place un copil din ăsta, să îi simt carnea, atenţie, să îi simt. Atenţie, deci iată unde se duce unul din ăsta cu senzualitatea lui. Îmi povestea în interogatorii. Au şi nişte deficienţe, sau scurtcircuite în abordarea unei femei mature.

Despre educaţia sexuală în şcoli: Sunteţi nebuni la cap? Lasă-l pe copil în pace

Sunt indivizi inhibaţi, nu au capacitate de relaţionare şi atunci se duc pe o victimă fragilă pe care o poate manipula. Abordarea online crează posibilitatea acestor nărăviţi să se ascundă după alte identităţi, după alte profesii. Îi atenţionez pe ăştia care vor să ducă educaţia sexuală prin senzorietatea timpurie, plăcerea sexuală la trei ani, la cinci ani în școală. Sunteţi nebuni la cap? Lasă-l pe copil, că va descoperi treaba aceasta, odată cu creșterea anilor, cu dezvoltarea neurohormonală și cu învățare. Nu vă grăbiți, ticăloșilor să vă repeziți în ceea ce înseamnă copiii, că nu puteți voi să faceți populații de onaniști la clasa a III-a, a IV-a. Au alte interese. Trebuie să învețe cititul, socotitul, să îi încadreze într-un efort intelectual, nu în plăcerea senzorială de tip primitiv, că nu mă prostiți voi pe mine, a spus mai profesorul Tudorel Butoi la Antena 3.