Evenimentul Zilei > Sport > Ronaldinho, îngenuncheat de Covid-19! A murit cea mai dragă fiinţă din viaţa sa
Ronaldinho, îngenuncheat de Covid-19! A murit cea mai dragă fiinţă din viaţa sa

Ronaldinho, îngenuncheat de Covid-19! A murit cea mai dragă fiinţă din viaţa sa

Ronaldinho, îngenuncheat de Covid-19! Fostul mare fotbalist de la PSG, Barcelona, AC Milan, trece prin cele mai cumplite momente din viaţa sa.
Ronaldinho, îngenuncheat de Covid-19! Fostul mare fotbalist, câștigător al Balonului de Aur în 2005, trece prin momente cumplite.
Mama fostului fotbalist brazilian Ronaldinho, Miguelina Elói Assis dos Santos, a încetat din viață după o lupta cu noul coronavirus.
Ronaldinho anunţase pe contul său de Twitter, că mama sa, în vârstă de 71 de ani, a fost depistată cu COVID-19.

”Dragi prieteni, mama mea are COVID-19, ne luptăm acum pentru recuperarea sa. Se află la Terapie Intensivă, primește tot suportul și îngrijirea de care are nevoie. Vă mulțumesc în avans pentru rugăciunile, afecțiunea și energia pozitivă ale voastre”, a scris Ronaldinho.

Mama lui Ronaldinho moare din cauza coronavirusului la vârsta de 71 de ani - logo

Ronaldinho, îngenuncheat: A murit cea mai dragă fiinţă din viaţa sa

Dacă 2020 nu a fost excepțional pentru Ronaldinho, arestat pe 6 martie pentru folosirea de paşapoarte paraguayene falsificate, 2021 începe și mai rău pentru brazilian. Şi cum un necaz nu vine singur, Ronaldinho a trebuit să-și ia rămas bun de la mama sa.

Mama fostului jucător de la Barcelona fusese internată la spitalul Mãe de Deus din Porto Alegre. Dar, din păcate, nu a putut câştiga bătălia cu noul coronavirus.

Ronaldinho, îngenuncheat de Covid-19!

Până în prezent Ronaldinho nu a venit cu niciun fel de declarație, dar imaginea sa de profil Instagram este complet neagră (foto).

Reamintim că Ronaldinho Gaucho şi Roberto de Assis au fost investigaţi de autorităţile din Paraguay, după ce au intrat în ţară cu paşapoarte false. Cei doi au recunoscut acest lucru, însă au declarat că au primit documentele „drept cadou, la sosirea în ţară. Cel care le-a oferit documentele ar fi omul de afaceri Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat.

În iulie 2019, lui Ronaldinho i-a fost confiscat paşaportul pentru impozitele şi amenzile neplătite.

Ronaldinho este considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti brazilieni din istorie. Acum în vârstă de 39 de ani, el a câştigat Balonul de Aur în 2005 şi a impresionat în Europa la PSG, Barcelona şi AC Milan.

Ronaldinho, îngenuncheat de Covid-19!

imagine_blog