Evenimentul Zilei > Monden > Păcăliciul zilei: Florin Roman. Brad Pitt-ul liberal care confundă Parlamentul cu baia proprie
VIDEO

Păcăliciul zilei: Florin Roman. Brad Pitt-ul liberal care confundă Parlamentul cu baia proprie

Îl știți pe deputatul PNL Florin Roman? Da, este cetățeanul care a intrat în atenția opiniei publice, la începutul anului trecut, când și-a pus pe Facebook o poză. Dar ce poză!

O auto-poză, selfie cum îi mai zice, făcută în oglinda din baie, gol. Doar cu un prosop în jurul șalelor și cu burta suptă la disperare.

Emisiune de Mirel Curea

Tot este bine că nu și-a făcut poza cu prosopul în jurul umerilor. Deh! Oamenii sunt chinuiți de fel de fel de complexe și acționează pe principiul chelului care-și pune mâna în cap sau pe principiul cui pe cui se scoate.

Așa este! Se scoate, dar rămâne gaura. În cazul eroului nostru, al bondocului liberal, rămâne caraghioslâcul, asta ca s nu spun de-a dreptul, prostia!

Brad Pitt-ul liberal care confundă Parlamentul cu baia proprie

Dar, de ce să-ți dai măsura doar în baie, în poze, când poți și-n viu, în Parlament? Ei bine, a făcut– și acolo! Enervat pe contrele PSD-iștilor în chestiunea amendării bugetului și a alocațiilor, liberalul a slobozit pe gură un stol de porumbei, amețiți mangă și ăia.

Citez:

„Un singur amendament ar fi trebuit să rezolve problema banilor pentru alocații. Confiscarea extinsă a averilor liderilor PSD condamnați. Am fi avut bani pentru copilașii României”.

Am încheiat citatul.

Florin Roman, trei Păcălici într-unul singur

Brad Pitt-ul din oglindirea liberală a găsit calea dreptății: modificarea Legii Penale prin adăugarea la „se pedepsește cu” peste tot pe unde este cazul a apendicelui, iar dacă este PSD-ist să i se confiște extins.

Deci, trei Păcălici: Bondocul cu Burta suptă, Cel din Oglindă și Cel din Parlament într-unul singur.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.