Evenimentul ZileiJustitieProbleme se țin scai de Borcea. Judecătorii discută confiscarea

Probleme se țin scai de Borcea. Judecătorii discută confiscarea

Probleme se țin scai de Borcea. Judecătorii discută confiscarea
Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo, dar mai cunoscut pentru viteza cu care se îndrăgostește, are din nou probleme cu legea penală.

Procurorii de la DIICOT Constanța au formulat o cerere de confiscare specială, care va fi analizată de un judecător de la Tribunalul Constanța. Potrivit portalului just.ro, cauza se va judeca în cursul lunii martie și vizează confiscarea unor medicamente antidepresive, cu efect foarte puternic.

Potrivit unor surse judiciare, această cerere vine după ce Cristi Borcea a fost cercetat penal, în perioada în care a fost închis la Penitenciarul Porta Albă, pentru că ar fi încercat să introducă în închisoare aceste medicamente antidepresive, prescrise de un medic, cu care fostul acționar de la Dinamo să își trateze depresia. Ulterior, aceste medicamente au fost confiscate iar pe numele lui Borcea a fost deschis un dosar penal pentru deținere de medicamente interzise, dosar care a fost clasat.

Potrivit Codului de Procedură Penală, procurorii DIICOT erau obligați să solicite instanței de judecată o aprobare pentru confiscarea speciale a acestor medicamente iar ulterior distrugerea acestora.


Accesează: