Evenimentul Zilei > Actualitate > Operație dificilă suferită de Sorin Ovidiu Vîntu. Care este starea sa de sănătate
Operație dificilă suferită de Sorin Ovidiu Vîntu. Care este starea sa de sănătate

Operație dificilă suferită de Sorin Ovidiu Vîntu. Care este starea sa de sănătate

Din cauza unei infecţii pe care a luat-o în închisoare şi care s-a agravat, Sorin Ovidiu Vîntu a suferit o operaţie, la un spital din străinătate, de amputare a unui picior.

Operație dificilă suferită de Sorin Ovidiu Vîntu. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Sorin Roşca Stănescu. Acesta a spus că omul de afaceri a trecut prin momente dificile, fiind şi în comă, însă acum se află în afara oricărui pericol.

Vîntu anunța la începutul lunii februarie că are grave probleme de sănătate, trebuie să se opereze în străinătate și lăuda spitalele din Turcia. „Am văzut niște spitale aici în Turcia: o minunăție. Din păcate fac un fel de turism medical”, a scris pe pagina sa de Facebook. Aceasta fiind chiar ultima sa postare.

Probleme grave de sănătate. Acum se afla în afara oricărui pericol

„Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operație de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condițiile în care cei de acolo, de la Administrația Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata.

A trecut și printr-o situație mai gravă, s-a aflat și în comă, infecția s-a propagat în întreg organismul. Acum știu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…) Acum se pare că este în afara oricărui pericol.

Am vorbit aproape zilnic cu el. Așteptăm să se întoarcă în țară. Deci veștile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui și mai puțin preocupat de proiectul său cu școala de business”, a dezvălui Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Problemele de sănătate cu care se confruntă Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu suferă de diabet zaharat care avansează pe zi ce trece. Mai multe surse spuneau că „tăticul FNI” trebuie supus unei intervenții chirurgicale în care să îi amputeze patru degete de la un picior.

Acesta postase de curând un filmuleţ în care vorbeşte despre oportunități de criză și despre Clubul de afaceri SOV. Omul de afaceri apare total schimbat, mult mai slab, cu părul total alb, însă cu aceeaşi vervă.

Totodată, acesta are două stenturi la inimă și a făcut un infarct și un preinfarct. Mai mult decât atât a suferit și de tuberculoză, boală care i-a slăbit rău plămânii.