Evenimentul Zilei > EVZ Special > Olguța Vasilescu l-a înjurat pe Victor Ponta. La lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă.
Olguța Vasilescu l-a înjurat pe Victor Ponta. La lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă.

Olguța Vasilescu l-a înjurat pe Victor Ponta. La lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă.

În discursul ei de la lansarea candidaturii lui Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu a folosit o expresie golănească atunci când a făcut referire la Victor Ponta. Un semn că temperatura politică se încinge și că vom asista la o escaladare a tensiunilor.

Olguța Vasilescu a făcut o remarcă pe care o întâlnim pe stadion: „Tragic este însă altceva. Că guvernează un partid care în alegeri are 20% şi trece în Opoziţie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a întâmplat asta, dragi colegi? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-işti. Eu zic să se uite în frigider”, a declarat ea în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru prezidenţiale.

Expresia vulgară folosită între golani: Ți-am umplut frigiderul! este o modalitate suburbană de a exprima faptul că ai fost înjurat de cineva, sau ai înjurat pe cineva menţionând tot ce e posibil şi imposibil legat de el și familia sa. Cu alte cuvinte, reprezintă o multitudine de înjurături.

„Dacă tot îi plac domnului Victor Ponta fabulele lui La Fontaine, aş vrea să îi aduc aminte de o fabulă scrisă de un român, Grigore Alexandrescu, ‘Toporul şi pădurea’. Un bătrân merge să taie stejarul din pădure. Şi nu putea, pentru că toporul lui nu avea coadă. Dar găseşte rapid un stejar, dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor”, a mai precizat ea.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: