Evenimentul Zilei > Social > Crimă șocantă. Un bărbat a gătit inima victimei pentru a împăca spiritele rele
Crimă șocantă. Un bărbat a gătit inima victimei pentru a împăca spiritele rele

Crimă șocantă. Un bărbat a gătit inima victimei pentru a împăca spiritele rele

Caz șocant în Oklahoma. Un bărbat de culoare a fost supectat că a ucis trei persoane. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că și-a ucis vecina. Dar nu s-a limitat doar la atât. El a tăiat inima victimei și apoi a gătit-o.

Presa americană vibrează referitor la șocantul caz. Un bărbat din Oklahoma, suspectat de uciderea a trei persoane, a mărturisit că și-a ucis vecina, i-a tăiat inima și apoi a gătit-o pentru a-și hrăni familia.

Lawrence Anderson ar fi înjunghiat-o pe femeia în vârstă de 41 de ani, în locuința ei, potrivit nypost.com.

Lawrence Anderson și-a ucis victima și i-a luat inima pentru a o găti

Imediat după crimă, Lawrence Anderson s-a întors acasă, unde a gătit inima victimei cu intenția de a-și hrăni familia. Ciudatul criminal și-a ucis la scurt timp unchiul și nepoata. De asemenea, și-a înjunghiat mătușa, care însă a supraviețuit atacului.

Populația și membrii anchetatori ai cazului cred că a fost vorba despre un caz patologic, de o ucidere de tip ritualic. ”El a luat inima victimei la adresa sa, 214 west Minnesota, Chickasha. El a gătit inima victimei cu cartofi pentru așși hrăni familia și pentru a împăca spiritele rele”, a concluzionat un agent investigator al Oklahoma State Bureau of Investigation.

Lawrence Anderson și-a mărturisit faptele la spitalul din Oklahoma City

Lawrence Anderson și-a mărturisit faptele în timp ce era îngrijit la spitalul din Oklahoma City. Anderson are un istoric infracțional deosebit de pronunțat care include traficul de droguri și violență domestică.

În urma faptelor incalificabile, Lawrence Anderson a fost reținut.Autoritățile au descoperit cadavrul vecinei sale două zile mai târziu, după ce Anderson și-a mărturisit faptele.  Cercetările continuă în acest caz, iar făptuitorul va rămâne în arest până la clarificarea situației sale și până la primirea unei pedepse.

Opinia publică americană este, de asemenea, deosebit de bulversată. Recentul caz aduce în discuție numeroasele probleme ale societății americane privind regimul armelor, creșterea criminalității și violenței, problemele rasiale sau relațiile sociale. Pandemia a accentuat problemele sociale din SUA și a polarizat oarecum societatea americană. Veniturile în scădere ale unor categorii vulnerabile de persoane pot creea tensiuni și favoriza monstruozități de genul celei care a avut loc în Oklahoma.