Evenimentul Zilei > Monden > Ofertă fabuloasă pentru Udrea, de la o televiziune. Ce a făcut de dragul fetiței sale
Ofertă fabuloasă pentru Udrea, de la o televiziune. Ce a făcut de dragul fetiței sale

Ofertă fabuloasă pentru Udrea, de la o televiziune. Ce a făcut de dragul fetiței sale

Fostul ministru al Turismului a primit o ofertă fabuloasă pentru o apariție de doar câteva minute. Elenei Udrea i s-a oferit o sumă uriașă ca să apară pe sticlă, dar răspunsul său a fost o mare surpriză.

Fostului ministru al Turismului i s-a oferit o sumă fabuloasă pentru a apărea pe sticlă doar câteva minute. Elena Udrea a fost cea mai mare surpriză a emisiunii de Revelion, difuzată anul trecut la Antena 1 și prezentată de Dan Negru.

Ea a acceptat să poarte o mască de șapte kilograme și s-a transformat în vrăjitoarea cea rea în show-ul care îndemna invitații, dar și telespectatorii să ghicească cine este personanul deghizat.

A refuzat banii

Potrivit unor informații care au ieșit la iveală mult după difuzarea emisiunii, fostului ministru i s-au oferit atunci 2500 de euro pentru a apărea pe sticlă. Realizatorii emisiunii au avut însă parte de o surpriză. Elena Udrea a refuzat să fie plătită pentru prestația ei.

„Elena Udrea și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de cinci ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte trei ore ca să-i vină rândul la filmare. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de opt ore, doar a băut apă cu paiul. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro.

A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci”, au declarat surse din cadrul emisiunii, potrivit impact.ro.

Multe critici

Prezența Elenei Udrea în emisiune a generat însă multe discuții în mediul online. Dan Negru a fost criticat pentru că invitat-o.
„Mi-aș fi dorit ca breaking news-ul revelioanelor să nu fie „vrăjitoarea” Elena Udrea sau „iepurele” Petre Roman, ci superstarul Marius Țeicu. Mi-a fost rușine de breasla mea când Țeicu a mărturisit că nicio televiziune nu l-a mai invitat la vreun Revelion în ultimii mulți ani!“, a declarat atunci Dan Negru.

Elena Udrea se află în prezent încarcerată la Penitenciarul Târgșor, după ce a primit o condamnare de șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a atacat sentința cu un recurs în casație. Înalta Curte nu a pronunțat încă o soluție în cazul acestei căi extraordinare atac.