Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu a ironizat încă o divă din România. De la o pizza a pornit totul
Oana Zăvoranu a ironizat încă o divă din România. De la o pizza a pornit totul

Oana Zăvoranu a ironizat încă o divă din România. De la o pizza a pornit totul

Oana Zăvoranu continuă să demaşte tot ce i se pare în neregulă în showbizul românesc, iar ultima vizată a fost Adelina Pestriţu, o adevărată divă în România.

Oana Zăvoranu a ironizat încă o divă din România. De la pizza a pornit totul. Oana Zăvoranu a prins-o cu minciuna pe Adelina Pestriţu şi nu a ratat momentul pentru a o ironiza. Cea supranumită Querida intră din ce în ce mai bine în rolul de poliţistă a Internetului.

Trebuie spus că Adelina Pestriţu este una dintre ţintele favoritei ale Oanei. De data aceasta, totul a pornit de la o banală pizza. O pizza congelată, dar care a fost prezentată în altă formă…

Oana Zăvoranu a ironizat încă o divă din România

Adelina Pestriţu nu a fost atentă la detalii şi a dat ocazia apariţiei unor glume şi comentarii memorabile. Era greu să se întâmple altfel având în vedere că a prezentat pizza congelată în tavă, purtând mănuşile antitermice.

„Când pizza este încă congelată nu ai nevoie de mănuși. Cum a devenit asta vedetă?”, a fost reacţia unui internaut la postarea făcută de Adelina Pestriţu pe Instagram, conform retetesivedete.ro.

Aceeaşi sursă menţionează că „divele autohtone” care au fost atacate recent de Qerida „s-au unit și au pus de-o plângere la tribunal pentru Zăvoranca”.

Pentru Oana Zăvoranu, Adelina Pestriţu este Pinocchio

„Da Pinocchio, tu te ‘arzi’ și cu pizza congelată. Știm…ce naiba dacă nu te știm noi atunci cine?”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

„Nu se știe exact ce a vrut să transmită Adelina cu poza respectivă și dacă pizza respectivă într-adevăr a fost pregătită într-un final. Una peste alta, putem trage două concluzii.

Adelina Pestrițu cu siguranță dă dovadă de precauție și vorba expresiei suflă și-n iaurt. Iar Oana Zăvoranu, pe partea cealaltă, a aruncat de mult precauția pe geam și nu se teme de plângerile înaintate de influencerițe. Ba din contră, se pare că o stimulează să fie din ce în ce mai creativă în a le satiriza”, se mai arată pe retetesivedete.ro.

Este interesant de urmărit dacă Adelina Pestriţu va da o replica pe măsură după ironia Oanei Zăvoranu sau va prefera să păstreze tăcerea pentru a nu inflama şi mai mult situaţia destul de jenantă în care a ajuns după postarea cu pizza congelată şi mănuşile antitermice.

OanaZavoranu adelina.pestritu