Evenimentul Zilei > Monden > Războiul divelor. Oana Zăvoranu o pocnește peste nas pe Adelina Pestrițu
Războiul divelor. Oana Zăvoranu o pocnește peste nas pe Adelina Pestrițu

Războiul divelor. Oana Zăvoranu o pocnește peste nas pe Adelina Pestrițu

Aflată într-un con de umbră în ultima perioadă Oana Zăvoranu nu precupețește nici un efort să reapară în luminile rampei. Și cum atacul pare a fi cea mai bună soluție, ținta a fost pusă pe Adelina Pestrițu.

Întrebată de unul dintre urmăritorilor săi de pe Instagram ce îi place la Adelina Pestrițu, Oana a dat un răspuns la care puțini se așteptau.

„Avea o bârnă cât casa, năsoasa”

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia?

Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?..Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

După ce a spus multe lucruri despre Adelina Pestrițu, Oana Zăvoranu nu s-a oprit aici. Vedeta a mai primit o întrebare de la unul dintre urmăritorii ei, iar răspunsul a fost în aceeași notă.

„De ce postezi mereu despre Adelina Pestrițu? Îi dai valoare, tu ești cu multe clase peste ea”, a spus unul dintre internauți.

Și de această dată Oana Zăvoranu a răspuns la fel de dur.

„Că doar așa pot să vă repar la cap că v-ați dus cu pluta cu clovnerița asta cu harfe de influencer…ce să influențeze?…Care găină să facă oul prima sau ce?… potole-vu”, a conchis Oana Zăvoranu.

Adelina Pestrițu contraatacă

În plin scandal cu Oana Zăvoranu, Adelina Pestrițu a răspuns cu un gest umanitar. Ea s-a alăturat în salvarea unui băiețel diagnosticat cu o boală teribilă. În vârstă de doi anișori, Mihail Reaboi, are nevoie de un tratament care este cel mai scump de pe piață: 2.125.000 de dolari.

Pe una dintre imaginile urcate pe Instagram Stories, fosta prezentatoare a notat un mesaj ce pare a fi îndreptat spre Querida. Fotografia este, de fapt, o captură la mesajul prin care una dintre susținătoarele sale i-a mărturisit că a donat pentru Mihail.

Înainte să o publice, Adelina Pestrițu a scris următoarele gânduri: „Pentru cine încă mai are dubii, asta e comunitatea mea specială! Formată din oameni buni, nobili și iubitori cu cei din jurul lor! Pentru asta și eu mă străduiesc mereu să vă recompensez cu tot ce e mai bun și mai frumos! Pentru că meritați!!! Împreună facem cea mai frumoasă echipă”. Mihăiță Reaboi va împlini trei ani luna aceasta, pe 23 noiembrie, scrie Cancan.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.