Evenimentul Zilei > Monden > Ce face Ioana Ghinghină în plin scandal iscat de Oana Zăvoranu
Ce face Ioana Ghinghină în plin scandal iscat de Oana Zăvoranu

Ce face Ioana Ghinghină în plin scandal iscat de Oana Zăvoranu

Ioana Ginghină își apără statutul de actriță în plin scandal Oana Zăvoranu cu influenserițele. Ce are de zis fosta soție a lui Papadopol.

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a tranșat problema infuencerilor și a răspuns la cea mai arzătoare întrebare, asta face Ce face Ioana Ghinghină în plin scandal. Ioana Ginghină își apără statutul de actriță în plin scandal Oana Zăvoranu cu influenserițele. Zăvo s-a pus serios pe treabă în ultima vreme și nu-i scapă nimic. Le-a pus la zid pe rând pe Adelina Pestrițu, Oana Roman, Andreea Mantea și multe altele.

Creativitatea ”Queridei” se pare că nu ia deloc pauză, căci aceasta este un izvor nesecat de critici la adresa ”influenserițelor” de pe internet. În tot acest scandal, Ioana Ginghină a tranșat problema și își apără clar statutul. Vedeta s-a delimitat clar de scandalul în care sunt implicate Oana Zăvoranu și divele din showbiz.

Ce face Ioana Ginghină în plin scandal

Fosta soție a lui Papadopol a ținut să clarifice pe Instagram câteva aspecte importante, asta face Ioana Ghinghină în plin scandal. Pentru că fanii o întrebau constant ce părere are despre scandalul cu influenserițele, Ioana Ginghină a dat un răspuns clar. ”E o modă acum să te iei de influenceri…Și mă întreabă lumea: ce zici că se ia cutare de voi..Eu zic: care voi? Ei: influencerii, și-a început actrița mesajul.

Sursa foto: Instagram

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.