Evenimentul ZileiSocialO jurnalistă a fost jefuită chiar in timp ce transmitea un eveniment de Ziua Națională a României. A rămas fără bani și acte

O jurnalistă a fost jefuită chiar in timp ce transmitea un eveniment de Ziua Națională a României. A rămas fără bani și acte

O jurnalistă a fost jefuită chiar in timp ce transmitea un eveniment de Ziua Națională a României. A rămas fără bani și acte
O jurnalistă care transmitea pentru România TV a rămas fără bani și fără acte în timp ce transmitea un eveniment organizat de AUR, la Alba Iulia.

Ojurnalistă din Gorj a fost jefuită, miercuri, 1 decembrie, chiar în timp ce transmitea un eveniment organizat de AUR, la Alba Iulia, de Ziua Naţională a României. Este vorba despre Iulia Blondea, corespondentă la România TV, care a rămas fără acte. După ce a încheiat relatarea, ea a constatat că nu-și mai găsea portofelul. Hoțul a operat, practic „în direct”.

Jurnalista Iulia Blondea a rămas fără bani și fără acte chiar în timp ce transmitea de la un marș al AUR

Iulia Blondea a povestit  ce a pățit în timpul transmisiunii live. Persoana care i-a sustras portofelul a reușit să-i deschidă rucsacul, profitând de faptul că jurnalista nu era atenată. Pe lângă acte, cartea de identitate și permisul auto, victima a rămas și fără suma de 800 de lei.

„Cineva mi-a deschis rucsacul în timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia. Mi-a fost furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permisul de conducere, cartea de identitatea şi aproximativ 800 de lei. M-a anunţat o doamnă că am rucsacul deschis şi atunci am constatat că nu mai am portofelul. Nu m-am gândit că s-ar putea întâmpla aşa ceva chiar la o manifestare legată de Ziua Naţională a României“, a afirmat jurnalista Iulia Blondea.

Acum, femeia așteaptă și speră ca hoțul să fie prins de oamenii legii. Polițiștii vor verifica camerele de supraveghere din zona unde s-a comis furtul. Deocamdată, dosarul deschis are un autor necunsocut.

A făcut sesizare la Poliție și așteaptă ca hoțul să fie prins

Am sesizat Poliţia în legătură cu cele întâmplate şi s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt. Poliţiştii mi-au spus că se vor face verificări, că se va încerca să se identifice eventuale camere de supraveghere video, să fie analizate imaginile. Este un dosar cu autor necunoscut, dar sper să fie găsit făptaşul”, a mai declarat corespondenta de la România TV.

 


Accesează: