Evenimentul ZileiMondenBlitz newsVedeta noastră a picat la pat chiar de 1 Decembrie. Vestea a căzut ca un trăsnet. De la bal, la spital

Vedeta noastră a picat la pat chiar de 1 Decembrie. Vestea a căzut ca un trăsnet. De la bal, la spital

Vedeta noastră a picat la pat chiar de 1 Decembrie. Vestea a căzut ca un trăsnet. De la bal, la spital
Chiar de Ziua Națională, Oana Roman a picat la pat, bolnavă, și a ținut să împărtășească acest lucru cu tot internetul.

Cunoscuta vedetă s-a îmbolnăvit, iar tot ceea ce plănuise pentru această zi de 1 decembrie, s-a dus pe apa Sâmbetei. Astfel, se pare că, de 1 decembrie, Oana Roman trebuia să bifeze o petrecere prilejuită de ziua de naștere a unei prietene. A trebuit să renunțe, din cauză că se simte rău, și a ținut să-și anunțe amica, Bella Santiago, nu prin telefon sau printr-un banal sms, ci pe Instagram.

Vedeta a transmis într-o postare pe rețeaua de socializare că se simte rău, trebuie să rămână în pat ca să se refacă și, deci, nu poate onora evenimentul. Totodată, ca să nu fie discuții, ea a precizat că și-a făcut testul COVID și este negative. Așa că, cel mai probabil, a fost lovită doar de o banală răceală.

„Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem. Astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru. Nu e COVID, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a transmis Oana Roman în postarea de pe Instagram.

Oana Roman și soțul ei au petrecut câteva zile la Brașov

Zilele trecute, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei au fost într-o scurtă vacanță la Brașov. Și nu este exclus ca aceasta să fi contactat virusul chiar acolo sau pe drum. Mai ales că, așa cum a ținut să-și anunțe urmăritorii de pe aceeași rețea de socializare, a fost nevoită să aștepte două ore în trafic, chiar la intrarea în oraș. Ea a făcut chiar o postare, din mașină, în care a vituperat împotriva polițiștilor rutieri dirijaul circulația în zonă.

„Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească”, scria Oana Roman, pe 28 noiembrie, dând impresia că este foarte furioasă pe oamenii legii.

Vedeta a mai scris că își asuma fiecare cuvânt rostit la adresa Poliției Române și că se așteaptă chiar și la o amendă pentru comentariile sale. Dar nu a fost să fie.


Accesează: