O ideea banală s-a transformat într-o afacere care aduce 200 de lei în doar câteva minute

O ideea banală s-a transformat într-o afacere care aduce 200 de lei în doar câteva minute

O super afacere a pornit de la o idee simplă, dar genială. Iar acum îi aduce inițiatorului sute de lei într-un timp foarte scurt. Serviciul oferit de afacerist este extrem de apreciat de către automobiliști.

O afacere clasică, dar cu o altă perspectivă

Un român care deține un service auto în București spune că a dat lovitura. Ciprian, pentru că acesta este numele lui, a simțit că dacă va introduce o inovație în modul în care lucrează serviciul său, va câștiga o mulțime de clienți.

Noutatea constă în faptul că nu este neapărat necesar ca clientul să vină cu mașina la service-ul său auto, ci, el este care se deplasează în locul unde este mașina cu probleme. Practic, angajații săi se deplasează, în oraș, cu un scuter oriunde sunt solicitați, pentru a rezolva problema apărută în funcționarea automobilului.

Ei iau cu ei un instrument de diagnoză (tester), dar și alte echipamente, în funcție de ceea ce li se spune atunci când sunt chemați la intervenție. De multe ori, problemele pentru care sunt chemați se pot rezolva chiar la fața locului și nu este nevoie de o platformă pentru a căra mașina la service. Un bec ars care poate fi schimbat în timp ce proprietarul este la cumpărături sau o baterie consumată sunt astfel de intervenții care nu necesită deplasare la service.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Deplasarea include o diagnoză la fața locului cu un tester. Trusa de scule. Acest robot profesional. Pornim autoturismele, autoutilitarele, chiar și camioanele. Avem clienți care alimentează greșit și cu această pompă putem scoate carburantul. Acest pistol de impact ne ajută pentru desfacerea prezoanelor. Avem și becuri de rezervă”, a dezvăluit Ciprian Tudorache, manager service auto mobil, conform observatornews.ro.

Cum se pot câștiga peste 200 de lei în câteva minute

Costul pentru o reparație care poate să dureze câteva minute, în funcție de caz, pornește de la 200 de lei, arată sursa citată. Evident, prețul crește în funcție de serviciile oferite.

Serviciul lansat de curând este extrem de solicitat. Nu de puține ori se întâmplă ca unii șoferi să aibă nevoie rapid de ajutor în trafic.

O variantă a acestui serviciu este vulcanizarea mobilă, care este o afacere deținută un alt român. Acum, când multe mașini sunt comercializate fără roată de rezervă, continuarea drumului cu o roată pe pană poate duce la distrugerea iremediabilă a cauciucului, adică la costuri mult mai mari. Chemarea unui meseriaș care să rezolve pana la fața locului poate fi soluția. Tarifele pentru un astfel de serviciu sunt foarte accesibile; ele depind de distanță, dar în general pornesc de la 120 de lei.

Cauciucuri Michelin

Sursa foto: Arhiva EvZ

„Noi ne deplasăm la fața locului, se repară totul la fața locului și se continuă deplasarea. Costurile pleacă de undeva de la 120 de lei, depinde de distanță și de problemă”, a dezvăluit la rândul său Florin Munteanu, proprietar al unei vulcanizări mobile.