A vrut să angajeze un asasin să-i ucidă fiul de trei ani

A vrut să angajeze un asasin să-i ucidă fiul de trei ani

O femeie din Florida acuzată că a angajat un asasin plătit online pentru a-și ucide fiul de trei ani a fost eliberată din închisoare, pe cauțiune, de tatăl ei.

Jazmin Paez, în vârstă de 18 ani, este acuzată de solicitare de crimă de gradul întâi și de utilizarea unui dispozitiv de comunicații pentru o utilizare ilegală de gradul trei. Poliția a găsit copilul acasă la bunica sa, în siguranță, și a confirmat identitatea copilului în urma solicitării.

Se presupune că Paez a cerut ca fiul ei să fie dus foarte departe, și posibil să fie ucis, dar cât mai curând posibil. Proprietarul site-ului, Robert Innes, a contactat autoritățile locale atunci când a primit cererea și a urmărit adresa IP a computerului folosit pentru a face cererea, până la adresa victimei vizate.

Ce cauțiune i-a fost impusă

Paez a fost arestată și i s-a acordat o cauțiune de 15.000 de dolari de către un judecător, pe care tatăl ei a plătit-o apoi, ceea ce a dus la eliberarea ei. Tatăl lui Paez, care a vorbit cu NBC6 Miami, a declarat în spaniolă: „Fiica mea nu este un monstru. Fiica mea este o fetiță care s-a născut cu probleme de sănătate. Are lichid reținut în gât, a suferit 12 operații, și-a pierdut capacitatea de a-și mișca fața și a fost hărțuită la școală. I se spunea „monstrul”.” Tatăl lui Paez a rămas încrezător că acest caz este mai mult decât pare și că sistemul de justiție va arăta adevărul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliția din Miami-Dade a recunoscut că a existat o anumită întârziere în anchetă din cauza unicității cazului.

Primele două apeluri l-au făcut pe Robert Innes să apeleze la „Crime Stoppers”, dar după al treilea i-a implicat pe detectivi. Odată ce poliția a început ancheta, a arestat-o pe Paez în câteva ore. Biroul de comunicare a purtat discuții cu departamentul de poliție în legătură cu această situație bizară și nu este prima dată când site-ul satiric al lui Innes i-a ajutat pe anchetatori să prindă potențialii asasini, informează All That’s Interesting.