O bunicuță a plătit 250 de euro pentru asasinarea unui polițist. Apoi i-a păcălit pe „killeri” cu 999.750 de euro

O bunicuță a plătit 250 de euro pentru asasinarea unui polițist. Apoi i-a păcălit pe „killeri” cu 999.750 de euro

Râzi de te prăpădești. O pensionară de 81 de ani din oraşul Krasnodar din Rusia a ajuns în arest preventiv pentru tentativă de omor. Femeia este suspectată că a plătit un asasin ca să omoare un ofiţer de poliţie pe care nu-l putea suporta.

Femeia de 81 de ani a fost reţinută de angajații Centrului de Combatere a Extremismului din Federaţia Rusă. Potrivit serviciului de presă al Comitetului de Investigații pentru regiunea Krasnodar, femeia a decis să organizeze uciderea unui agent al departamentului de urmărire penală din Krasnodar din cauza unor neînţelegeri personale.

A dorit moartea poliţistului din cauza neînţelegerilor personale

Suspecta l-a căutat pe autorul crimei prin intermediul unor cunoscuți condamnați anterior, cu relaţii în lumea interlopă. Unul dintre ei a anunțat poliției planurile pensionarei, iar oamenii legii au pus la cale un plan ca să o prindă pe bunica dornică de răzbunare.

Conform planului, femeia a fost contactată de un polițist care s-a prezentat drept asasin plătit, care a acceptat să comită crima contra unei remunerări. Ca recompensă pentru uciderea ofițerului de poliție, pensionara a promis un milion de ruble (cca 10.270 de euro).

Ne puteți urmări și pe Google News

Atunci oamenii legii au înscenat uciderea detectivului, iar falșii ucigași i-au arătat pensionarei fotografii de la „faţa locului”, pentru a o convinge şi-au făcut treaba.

Femeia, trecută la vârsta ei prin experienţele vieţii, nu i-a crezut pe pretinşii killeri și a decis să verifice personal dacă poliţistul pe care îl ura a fost ucis. A doua zi, ea a venit la departamentul de poliție unde lucra detectivul și s-a asigurat că el nu se află la locul lui de muncă.

A încercat să păcălească „asasinii”

După ce s-a convins că „duşmanul nu mai este”, suspecta a decis s-i păcălească pe pretinşii asasini şi le-a dat doar 25.000 de ruble (256 euro) din milionul promis.

Serviciul de presă al Comisiei de anchetă transmite că pensionarei i-au fost deschise dosare penale și pentru amenințare cu moartea și trafic ilegal de arme, întrucât anterior a amenințat un medic de la ambulanță cu o armă cu ţiava retezată, aceasta fiind descoperită în timpul percheziţiilor efectuate în casa ei.