O femeie a fost arestată pentru că a angajat un asasin plătit. Cine devenise ținta răzbunării

O femeie a fost arestată pentru că a angajat un asasin plătit. Cine devenise ținta răzbunării Sursa foto. EVZ

Melody Sasser, în vârstă de 47 de ani, s-a întâlnit cu David Wallace pe Match.com în 2020, iar cei doi au devenit prieteni de drumeție în zona Knoxville, Tennessee. Când Wallace s-a mutat în Alabama pentru a sta cu logodnica lui, Jennifer, Sasser a devenit furioasă și obsedată.

În toamna anului 2022, Sasser ar fi mers cu mașina la casa cuplului și, după ce a aflat că David se căsătorea, a spus: „Sper să cădeți amândoi de pe o stâncă și să muriți”, după cum se detaliază într-o plângere penală oficială. Cam în aceeași perioadă, Jennifer a descoperit că mașina ei a fost zgâriată, aparent cu o cheie. În plus, cuplul a primit o serie de apeluri telefonice tulburătoare și amenințătoare, în care apelantul folosea un dispozitiv pentru a-și deghiza vocea.

Poliția spune că Sasser nu s-a oprit aici. În ianuarie 2023, Sasser ar fi plătit aproape 10.000 de dolari în Bitcoin către un site de asasini de pe dark web - Online Killers Market (OKM) - pentru a o ucide pe Jennifer. „Trebuie să pară întâmplător sau [un] accident. Sau să planteze droguri, nu vreau o anchetă lungă”, ar fi scris Sasser pe site sub numele de utilizator „Cattree”.

Mesajul a continuat să ofere mai multe informații despre Jennifer și soțul ei, inclusiv despre mașinile pe care le conduc și unde lucrează. „Ea s-a mutat recent cu noul ei soț. Lucrează acasă și la birou în Birmingham”, a scris utilizatorul. „Au trei câini care latră și sar”, dar sunt inofensivi. „Cattree” a încărcat, de asemenea, fotografii cu Jennifer pe OKM pentru a-l ajuta pe asasin să o identifice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un caz uluitor pentru justiția din SUA

Autoritățile spun că Sasser a trimis din nou mesaje pe OKM mai târziu pentru a oferi informații suplimentare despre rutina zilnică a lui Jennifer. „Ieri a lucrat de acasă și a mers singură la o plimbare de trei kilometri”, ar fi scris Sasser. New York Post relatează că autoritățile au descoperit ulterior că Sasser avea acces la locația lui Jennifer prin intermediul Strava, o aplicație de fitness care permite urmărirea locației.

Mesajele ulterioare arată că utilizatoarea „Cattree” devenise frustrată cu OKM când lovitura nu fusese finalizată până la sfârșitul lunii martie 2023. „Am așteptat 2 luni și 11 zile și lucrarea nu este finalizată”, ar fi scris Sasser. „Acum 2 săptămâni ați spus că se [lucrează] și că va fi gata într-o săptămână. Lucrarea încă nu este gata. Trebuie să fie atribuită altcuiva. Va fi făcută. Care este întârzierea? Când va fi gata?”.

În cele din urmă, asasinul desemnat a refuzat oferta pentru că era „prea riscantă”, moment în care „Cattree” a început să împărtășească informațiile lui Jennifer din aplicația Strava. Până în aprilie 2023, o agenție străină de aplicare a legii a contactat Departamentul de Securitate Internă al SUA pentru a raporta că Jennifer Wallace era ținta unei tentative de asasinat. Autoritățile americane au notificat apoi familia Wallace, oferindu-le protecție și asigurându-le că vor face tot ce le stă în putință pentru a da de urma persoanei responsabile.

O telenovelă cu urmări penale

După cum relatează Daily Mail, Jennifer le-a spus că nu trebuie să caute prea departe. Pe baza celor spuse de soțul ei, Jennifer era sigură că persoana pe care o căutau era vechea lui prietenă de drumeție, Melody Sasser. Pentru a obține dovezi concrete că Sasser se afla în spatele complotului, autoritățile au citat Coinhub, o companie care operează ATM-uri Bitcoin. Compania a furnizat autorităților date care o legau pe Sasser de utilizatorul „Cattree”.

Autoritățile au identificat, de asemenea, vehiculul lui Sasser în parcarea de la locul de muncă al lui Jennifer la două date diferite. Cu ajutorul acestor informații, autoritățile au arestat-o pe Sasser sub acuzația de crimă la comandă pe 18 mai. Joia aceasta, Sasser va apărea în fața unui tribunal federal pentru prima audiere. Dacă va fi declarată vinovată de acuzațiile de crimă la comandă, Sasser ar putea primi până la 10 ani de închisoare.

sursa: allthatsinteresting.com