Lucrurile au început să se înrăutățească la doar câteva săptămâni după ce auto-descrisul Don Juan japonez s-a căsătorit cu ce-a de-a treia soție.

Sfârșit de idilă între Don Juan-ul japonez de 77 de ani și actrița erotică de 22 de ani

Kosuke Nozaki, în vârstă de 77 de ani, a primit avertismente că Saki Sudo, pe atunci în vârstă de 22 de ani, era interesat doar de banii săi atunci când s-a căsătorit cu ea în februarie 2018.

„Îmi pare rău pentru 99% dintre oamenii care doresc ca această căsătorie să se destrame, dar sunt încrezător că voi fi fericit”, a scris magnatul imobiliar și playboy-ul care a câștigat statutul de celebritate în Japonia după publicarea memoriilor „Don Juan din Kishu ”, în 2016, cel mai bine vândută carte, în  care detaliază modul cum a sedus 4.000 de femei.

Dar Sudo părea să aibă alte planuri pentru căsătorie. Frumusețea înaltă, cu părul negru corb, era frecvent plecată în excursii de cumpărături în Italia, Singapore și Dubai. Ea a preferat vila elegantă de pe malul apei pe care Nozaki a închiriat-o în Tokyo.

Nozaki părea să aibă motive întemeiate să suporte absențele și înclinația noii sale soții pentru haine scumpe Chanel. „Are pielea albă cu o fermitate care respinge apa”, a scris el într-o a doua carte publicată în 2018. „Timpul nostru în dormitor este, de asemenea, distractiv. Sunt convins că acesta este secretul pentru a rămâne tânăr. Avem o cotă de sex de trei ori pe zi și nu am nevoie de Viagra. Știu că a avea atât de multe relații sexuale îmi poate provoca moartea, dar dacă pot muri făcând sex și să merg în rai, atunci sunt bine ”.

Excesul de dragoste l-a ucis

La trei luni de la căsătorie, pe 24 mai 2018, Nozaki a fost găsit mort în dormitorul său. El a murit de „intoxicație stimulantă acută”, cu un nivel ridicat de narcotice în sânge, s-a arătat la autopsiee.

Vaduva sa s-a mutat rapid pentru a se proclama presedinta companiei de milioane de dolari pe care a fondat-o răposatul De asemenea, ea avea planuri să părăsească Japonia la scurt timp după înmormântare. Dar evadarea ei a fost stânjenită atunci când pandemia a făcut călătoria imposibilă.

Poliția, împreună cu familia lui Nozaki, suspectau de multă vreme că Sudo ar fi putut fi responsabilă pentru moartea sa, mai ales când au găsit înregistrări telefonice care sugerau căutări pe internet pentru „droguri stimulante” și otrăvuri pe telefonul său.

Săptămâna trecută, poliția a arestat-o pe Sudo la Tokyo și a extrădat-o la Wakayama, unde au acuzat-o de crimă.

Nozaki a fost un om de afaceri cu rădăcini umile din Tanabe, un oraș de 70.000 din vestul Japoniei. El și-a salvat educația după liceu, vânzând resturi de metal,  și alcool înainte de a face avere în imobiliare, consemnează nypost.com.