Evenimentul Zilei > Actualitate > Dealer de droguri pentru România, Canada, SUA și Australia prins la Timișoara. Expedia narcoticele prin CURIERAT
Dealer de droguri pentru România, Canada, SUA și Australia prins la Timișoara. Expedia narcoticele prin CURIERAT

Dealer de droguri pentru România, Canada, SUA și Australia prins la Timișoara. Expedia narcoticele prin CURIERAT

A crezut că poate vinde droguri pe internet fără să fie prins. Afacerea a mers o perioadă.

Un timișorea care vindea cannabis, ciuperci halucinogene, LSD, pastile ecstasy şi ulei de cannabis pe internet a fost reţinut de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

Timişoreanul a fost prins în urma unui flagrant, acasă.

Oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce au găsit.  Dealerul avea un stoc impresionant de timbre LSD, cannabis, culturi de ciuperci, ecstasy şi ulei de cannabis. Mai mult, în casa timișoreanului se găseau și o parte din banii încasați din vânzarea stupefiantelor: 9.000 de euro și zeci de mii de lei.

Potriviut anchetatorilor, drogurile ajungeau la Timișoara din Germania, Olanda şi Mexic, prin servicii de curierat internaţionale. Tânărul rteambala drogurile în porții mai mici și, folosind tot curieratul rapid, le expedia în țară, dar și în Canada, SUA sau Australia.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de Serviciul de ulterior, a primit mandat de arrest preventive pentru 30 de zile.