Vremea continuă să se încălzească și în data de 11 mai, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin. Potrivit prognozei, vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade şi 29 de grade

Maximele termice ale zilei se vor încadra între 17 grade pe litoral şi 29 de grade în vestul ţării, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 grad în estul Transilvaniei şi 16 grade în Dealurile de Vest.

Vremea din următoarea perioadei va aduce multe surprize, chiar dacă majoritatea românilor se așteptau să se bucure deja de vară. Meteorologii anunță că va exista o scădere semnificativă de temperatură. În caz că ți-ai pregătit o vacanță cât mai repede pentru a profita de soare, ar trebui să te gândești foarte bine, căci vor exista câteva schimbări ce pot da orice plan peste cap.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi răcoroasă la orele dimineții și în timpul nopții. În restul zilei, locuitorii Bucureștiului vor avea parte de o vreme bună, cer senin și vânt slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade, iar cea minimă de 6-9 grade.

Prognoza meteo la munte

Și la munte va fi o vreme frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza şi în a doua parte a nopţii.

Prognoza meteo pe litoral

Pe litoral, cerul va fi senin în timpul zilei. Vântul va sufla slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 20 de grade, iar cele minime între 10 şi 13 grade. Temperatura apei mãrii va fi de 14-15 grade.

Trebuie spus că la începutul acestei săptămâni ne vor bucura de o vreme frumoasă, dar temperaturile se vor răci începând cu ziua de joi. Meteorologii de la ANM spun că în perioada 10-23 mai, în mai multe regiuni ale țării, vor exista schimbări drastice ale vremii.