Evenimentul Zilei > Monden > Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune. „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”
Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune. „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”

Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune. „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”

Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, mamă a patru copii, este gata să revină în televiziune. Fostul iepuraș Playboy a dezvăluit într-un interviu recent ce oferte așteaptă.

Una dintre cele mai frumoase brunete din România, Nicoleta Luciu, s-a retras de ani de zile în televiziune. Dispariția din lumina reflectoarelor a avut loc după ce a născut tripleți. Ea s-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de soțul ei, afaceristul Zsolt Csergo. Acum, fostul manechin duce dorul luminii reflectoarelor.

Nicoleta Luciu așteaptă oferta potrivită. Până acum i s-au mai propus participarea în diverse reality show-uri, dar a refuzat. „Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a mărturisit fosta asistentă TV într-un interviu pentru Impact.ro.

Nicoleta Luciu, cuplată cu un milionar de etnie maghiară

Mai mult decât atât, Nicoleta Luciu ar fi gata să facă naveta până în Capitală pentru un proiect care i-ar oferi satisfacție financiară și personală. „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a mai punctat bruneta care a alergat topless pe stadionul lui Dinamo București.

Nicoleta Luciu are patru copii din relația cu Zsolt Csergo: Zsolt jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly (2011). Bărbatul ar avea o avere de 60 de milioane de euro. În plus, cele mai mari venituri ar proveni din imobiliare și jocuri de noroc.

Nicoleta Luciu, fosta iubită e interlopului Sile Cămătaru

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu a avut relații amoroase cu diverse persoane publice din România. Printre ele, se numără chiar interlopul Sile Cămătaru. În urmă cu ceva timp, Nuțu Cămătaru a confirmat relația dintre cei doi. „Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, potrivit Ziarul Averea.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: