Începe emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 12 celebrități au acceptat cea mai intensă provocare

Începe emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 12 celebrități  au acceptat cea mai intensă provocare

Duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, începe Sunt celebru, scoate-mă de aici! „Va trebui să treceți prin asta împreună sau fiecare pe cont propriu!”

Cabral și Adela Popescu vor prezenta reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, ce va începe duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, la PRO TV.

12 celebrități din România au renunțat la confortul de acasă și au acceptat să participe la cea mai intensă provocare.

Concurenții vor fi întâmpinați cu o cină festivă la sosirea în Republica Dominicană, însă bucatele pregătite nu sunt deloc apetisante. După cină, doi dintre concurenți vor fi desemnați lideri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cabral: „Ne este groază prin ce veți trece”

Cabral a precizat că toți concurenții vor lupta să ajungă Regele sau Regina Junglei, depășindu-și propriile frici și scârbe.

(...) Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva. Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat...”, a spus Cabral.

Adela Popescu a precizat că cel mai mare premiu pe care toți concurenții îl vor câștiga este eliberarea de toate fobiile și anxietățile pe care le au. Mai mult, ea a amintit că cele 12 celebrități vor fi supuse unor serii de probe foarte complicate.

Sezonul 1 al emisiunii a debutat la PRO TV pe 16 februarie 2015 iar primul episod a fost urmărit de peste 2,5 milioane de telespectatori din România

”În acest show concurenții sunt supuși la o serie de probe foarte complicate. Chiar dacă la prima mână îți vine să spui ”Doamne, de ce fac oamenii ăștia așa ceva? Ce câștigă ei?”, îți dai seama că motivația internă, cea prin care tu îți dorești să fii un om mai bun, un om eliberat de toate fobiile și anxietățile pe care le ai, acest premiu este cel mai mare dintre toate. Cele 12 celebrități au înțeles asta. Sunt în plină admirație în ceea ce îi privește, nu știu dacă aș fi în stare să fac ce fac ei”, a declarat Adela Popescu. 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! este în fiecare duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la ora 20:30, la PRO TV și în avans pe VOYO.