Schimbare majoră, Adela Popescu renunță la colaborarea cu PRO TV. Cine va prezenta emisiunea „Vorbește Lumea”

Schimbare majoră, Adela Popescu renunță la colaborarea cu PRO TV. Cine va prezenta emisiunea „Vorbește Lumea” Sursa: Facebook/ Adela Popescu

Schimbări la PRO TV. Ediția de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea a fost ultima în care Adela, Bogdan şi Shurubel au mai prezentat show-ul, căci locurile lor vor fi ocupate, de acum, de Cosmina Păsărin, Majda şi Emiliy Burghelea.

Lora, Viviana Sposub sau Cosmina Păsărin se numără și ele printre foștii prezentatori ai emisiunii Vorbește lumea. Timp de șase sezoane, inclusiv Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove, a fost gazda emisiunii de la PRO TV, împreună cu Adela Popescu. Cove a plecat la Prima TV în toamna anului 2021, acolo unde prezintă știri mondene.

Cu ce gânduri vin noii prezentatori ai matinalului de la PRO TV

Emily Burghelea, una dintre noile prezentatoare ale emisiunii Vorbește Lumea, a mărturisit că abia așteaptă să înceapă filmările: „Pentru mine, emisiunea Vorbeşte Lumea înseamnă extrem de mult! Am 23 de ani, sunt la început de drum şi mă bucur că mi s-a dat şansa să fac parte dintr-un proiectatât de frumos!

Sursa: Cancan.ro

Este un pas uriaş pentru mine, doar ce am terminat facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetiţa mea, la creşă… Toate lucrurile s-au aşezat exact aşa cum trebuie ca să pot face parte din fabuloasa echipă Vorbeşte Lumea! Simt că este mâna lui Dumnezeu, iar pentru asta îi sunt extrem de recunoscătoare! Sunt fericită, entuziasmată, emoţionată şi nerăbdătoare să-mi încep dimineţile în platoul Vorbeşte Lumea! Sper din suflet ca cei de acasă să ne urmărească parcursul într-un număr cât mai mare!”, a transmis Emily Burghelea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cosmina Păsărin anunță subiecte interesante

Echipa Vorbeşte lumea este minunată şi sunt recunoscătoare pentru şansa care mi-a fost oferită. Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste şi mă bucur că avem ocazia de a petrece dimineţile alături de telespectatorii emisiunii. Veţi întâlni cei mai energici invitaţi, vom dezbate subiecte interesante şi ne vom bucura împreună de vară. Fiţi cu ochii pe noi!”, a transmis Cosmina Păsărin.

Majda mizează pe energia pozitivă pentru a-i face pe telespectatori să aleagă să-și petreacă diminețile vizionând emisiunea Vorbește lumea și este convinsă că emisiunea va fi de un real succes: „Avem o energie bună şi îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-şi bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineaţă, să înveţe alături de noi lucruri despre viaţă şi să se bucure la fiecare noutate. Sunt convinsă că totul o să iasă bine pentru că eu, tot timpul, pun multă pasiune şi iubire în tot ce fac”, a declarat Majda.

Pentru un nou proiect a semnat și Adela Popescu, care va prezenta reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, împreună cu Cabral. Filmările se vor desfășura în jungla din Republica Dominicană, conform Cancan.