Evenimentul Zilei > Monden > Acuzații dure la adresa celui mai cunoscut post de televiziune. „A rămas doar imaginea, nu mai e ce a fost”
Acuzații dure la adresa celui mai cunoscut post de televiziune. „A rămas doar imaginea, nu mai e ce a fost”

Acuzații dure la adresa celui mai cunoscut post de televiziune. „A rămas doar imaginea, nu mai e ce a fost”

Cove, Florin Călinescu și Oana Cuzino sunt doar câteva vedete care au plecat de la PRO TV și au declarat că lucrurile s-au schimbat în rău și spiritul care era acum ceva vreme a dispărut.

Cove și-a dat demisia după 6 ani în echipa PRO TV. Prezentatorul de la „Vorbește lumea” a declarat și-a luat rămas bun de la faimoasa televiziune. În urma cu ceva timp, Florin Calinescu și Oana Cuzino au demisionat tot de la PRO TV.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viață noastră și sunt bune atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a spus Cove în momentul demisiei.

Cove și Adela Popescu

Cove și Florin Călinescu acuză PRO TV

Cei 2 artiști au declarat televiziunea PRO TV s-a schimbat, iar spiritul frumos care îi ținea aici a dispărut acum mulți ani.

„În definitiv și Messi a plecat de la Barcelona! O schimbare e de bun augur. Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost pe vremea când l-a înființat Sârbu. A rămas doar imaginea din Pro TV. Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu”, a declarat Cove pentru click.ro.

„Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an.

Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul PRO nu mai există! Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țînă ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo. (…) Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat”, a declarat Florin Călinescu, la Aleph News.

Cu ce televiziune a semnat Cove după demisie

Cove s-a orientat spre o altă televiziune și a ajuns semneze contract cu Prima TV pentru emisiunea Flash Monden cu Diana Bart.

Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a spus Cove.