Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. Dezvăluirile lui Dan Capatos
Adevărul despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. Dezvăluirile lui Dan Capatos

Adevărul despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. Dezvăluirile lui Dan Capatos

Dan Capatos a vorbit despre perioada în care a lucrat la revista Playboy, atunci când revista a fost o rampă de lansare pentru Gina Pistol, Cosmina Păsărin sau Nicoleta Luciu.

Dan Capatos a lucrat la un moment dat la revista Playboy și a vorbit despre perioada în care a asistat la lansarea pe piață a unor femei care ulterior aveau să devină celebre. Printre ele s-au aflat Gina Pistol, Cosmina Păsărin sau Nicoleta Luciu. Capatos ajunsese la celebra revistă după ce lucrase ca jurnalist de investigații.

Dan Capatos, despre perioada în care la Playboy s-au lansat Gina Pistol, Cosmina Păsărin sau Nicoleta Luciu

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale. Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete.

Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă. Sper că nu le deranjează, doamne ferește!

Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboy-ului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau”, a spus Capatos în cadrul podcastul-ui „Aproximativ discuții cu Gojira”.

Cum a renunțat la jurnalismul de investigații și ce reacții au avut apropiații

El a povestit cum au reacționat apropiații, atunci când au auzit că va lăsa presa de investigații pentru a lucra la Playboy. „Toată lumea mă întreba «Tu ești nebun, lași jurnalismul de investigații ca să pleci la gagici goale?» zic «Nu o să mai meargă cu treaba asta, o să vedeți». Alții au continuat să facă investigații. Am avut satisfacții pur profesionale, eram la Evenimentul Zilei, apoi am mers la Național.

Când s-a împărțit norocul, eu am nimerit la Playboy, ca junior editor. Era o redacție încropită de scriitori. Era nevoie și de o mână de jurnalist”.