Adevărul despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. Dezvăluirile lui Dan Capatos

Adevărul despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. Dezvăluirile lui Dan Capatos sursa: arhivă EVZ

Dan Capatos a vorbit despre perioada în care a lucrat la revista Playboy, atunci când revista a fost o rampă de lansare pentru Gina Pistol, Cosmina Păsărin sau Nicoleta Luciu.

Dan Capatos a lucrat la un moment dat la revista Playboy și a vorbit despre perioada în care a asistat la lansarea pe piață a unor femei care ulterior aveau să devină celebre. Printre ele s-au aflat Gina Pistol, Cosmina Păsărin sau Nicoleta Luciu. Capatos ajunsese la celebra revistă după ce lucrase ca jurnalist de investigații.

Dan Capatos, despre perioada în care la Playboy s-au lansat Gina Pistol, Cosmina Păsărin sau Nicoleta Luciu

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale. Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă. Sper că nu le deranjează, doamne ferește!

Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboy-ului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau”, a spus Capatos în cadrul podcastul-ui „Aproximativ discuții cu Gojira”.

Cum a renunțat la jurnalismul de investigații și ce reacții au avut apropiații

El a povestit cum au reacționat apropiații, atunci când au auzit că va lăsa presa de investigații pentru a lucra la Playboy. „Toată lumea mă întreba «Tu ești nebun, lași jurnalismul de investigații ca să pleci la gagici goale?» zic «Nu o să mai meargă cu treaba asta, o să vedeți». Alții au continuat să facă investigații. Am avut satisfacții pur profesionale, eram la Evenimentul Zilei, apoi am mers la Național.

Când s-a împărțit norocul, eu am nimerit la Playboy, ca junior editor. Era o redacție încropită de scriitori. Era nevoie și de o mână de jurnalist”.