Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cine l-a supărat pe Dan Capatos? Prezentatorul TV nu este mereu cu zâmbetul pe buze așa cum și-a obișnuit admitatorii

VIDEO. Cine l-a supărat pe Dan Capatos? Prezentatorul TV nu este mereu cu zâmbetul pe buze așa cum și-a obișnuit admitatorii

Atât pe micul ecran, cât și pe rețelele de socializare, Dan Capatos afișează mereu un zâmbet larg și pare că încearcă să nu se lase afectat de problemele din jurul lui. Cu toate acestea, atunci când nu-l vede nimeni, prezentatorul TV are și el momentele lui de tristețe.

Într-unul dintre astfel de momente l-au întâlnit și fotoreporterii EVZ. Extrem de abătut, așa cum probabil puțină lume l-a văzut, Dan Capatos a ieșit dintr-un restaurant, unde cel mai probabil lua masa, pentru a sta de vorbă la telefon.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Se pare că veștile pe care le primea de la interlocutorul său nu erau tocmai unele bune, căci Capatos a simțit nevoia să se așeze pe una dintre bordurile din fața restaurantului. Cât timp a stat pe telefon, vedeta TV a ascultat mai mult decât a vorbit, și, din când în când, își punea mâna la cap, semn că veștile pe care le primea nu erau unele tocmai bune.

Din păcate, în ultima vreme toți mai mulți români se îmbolnăvesc de Covid, așa că nu mare ne-ar fi mirarea ca Dan Capatos tocmai să fi primit vestea că unul dintre apropiații lui să fi contactat această boală.

A mutat ora de difuzare a emisiunii

Să sperăm însă că starea de spirit a lui Dan Capatos nu se datorează niciunei probleme de genul, ci pur și simplu este doar oboseala pe care a acumulat-o în ultima vreme. Să ne reamintim totuși că prezentatorul TV se numără printre puținii oameni de televiziune care a reușit să aibă emisiune chiar și pe perioada de lockdown. Și nu orice emisiune, ci una de noapte.

Totuși, pentru că nu mai este la vârsta la care a pornit spre această aventură, ținând cont că emisiunea a ajuns la sezonul 27, Capatos a simțit nevoia de o schimbare de orar, iar acum „Xtra Night Show”, începe cu două ore mai devreme, față de programul cu care se învățase publicul lui.

„Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă și mai devreme acasă. Și asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi la 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă cameră: Antena Stars”, a spus Dan Capatos înainte de a reveni pe micul ecran din pauza dintre sezoane.