Evenimentul ZileiMondenSurpriză de proporții pregătită de Dan Capatos. Cine revine la Xtra Night Show

Surpriză de proporții pregătită de Dan Capatos. Cine revine la Xtra Night Show

Surpriză de proporții pregătită de Dan Capatos. Cine revine la Xtra Night Show
Dan Capatos, prezentatorul showului Xtra Night Show, a pregătit o mare suspriză odată cu mutarea emisiunii pe Antena Stars.

Dan Capatos va avea o colegă cunoscută în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars. Pe lângă Cătălin Bordea, prezent alături de Capatos de mai mulți ani, în echipa emisiunii va apărea și Paula Chirilă. Noul sezon, în care realizatorii au pregătit foarte multe surprize telespectatorilor fideli, va debuta pe Antena Stars. Și formula este nouă, odată cu cooptarea blondei care nu este străină de micul ecran, conform wowbiz.ro.

În fiecare seară, de la ora 22.30, pe Antena Stars

Emisiunea va fi difuzată de la ora 22.30 și prima ediția a avut loc aseară, 11 ianuarie.

„Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars”. A fost anunțul făcut de Dan Capatos, prezentatorul Xtra Night Show.

Dan Capatos, Xtra Night Show: „Îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România”

„Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am tăit cu totii. Erau supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a mai afirmat Dan Capatos.


Accesează: