Evenimentul Zilei > Social > Dan Capatos: Evenimentul zilei a fost catedrala mea profesională
Dan Capatos: Evenimentul zilei a fost catedrala mea profesională

Dan Capatos: Evenimentul zilei a fost catedrala mea profesională

„Evenimentul zilei a fost catedrala mea profesională. Locul unde sute de “oițe rătăcite” eram aduse zilnic pe calea cea dreapta de păstorul presei românești, Ion Cristoiu.

Locul unde mă întâlneam cu “zeii” în care credeau cititorii: Sorin Roșca Stănescu, Gheorghe Voicu, Mirel Curea, Radu Tudor, Simona Ionescu, Dan Andronic, Alex Revenco și mulți alții. Locul unde mi-au fost iertate multe păcate ale vârstei mele de atunci (19 ani), dar și locul unde am făcut o sumedenie de fapte bune. Locul unde mă rugam ca acel vis să nu se termine niciodată: visul de a lucra printre idoli!

Evenimentul zilei a fost locul unde împărțeam bucurii și tristeți împreuna cu toți “adepții” lui, locul unde viața mea era viața colegilor mei, iar viața lor era de fapt și viața mea. Pentru ca noi toți trăiam la Evenimentul zilei. Și pentru Evenimentul zilei. Catedrala Neamului Jurnalistic Romanesc își serbează, azi, hramul! Eu îi simt și acum, în suflet, harul! Le mulțumesc colegilor mei cu care mi-am împletit viața în acei ani, pentru fiecare strop pe care mi l-au dat din energia lor. Tot ceea ce sunt astăzi, daca oi fi ceva, sunt datorita lor! Pentru că atunci, la 19 ani, mi-au arătat calea, adevărul, viața…

La mulți ani, Evenimentul zilei!”

Daniel Capatos, Antena1