Evenimentul Zilei > Actualitate > News Alert. Focuri de armă pe stradă, în București. Poliția a făcut față cu greu
News Alert. Focuri de armă pe stradă, în București. Poliția a făcut față cu greu

News Alert. Focuri de armă pe stradă, în București. Poliția a făcut față cu greu

Oamenii legii au avut bătăi de cap cu doi presupuși infractori.

Arestări cu cântec, astăzi, în București, după ce doi bărbați bănuiți că au comis mai multe tâlhării au fost reținuți de polițiști. Pentru a-l prinde pe unul dintre suspecți, oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armă. Ei au avut două mandate de percheziție într-un dosar ce urmărește infracțiuni de tâlhărie.

„În această dimineaţă, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare două mandate de percheziţie în Capitală într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, se anunță într-un comunicat remis de Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Cercetările au fost demarate de polițiști după ce la data de 17 septembrie un bărbat ar fi sesizat prin apel 112 faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, a fost îmbrâncit de trei persoane necunoscute, care i-au furat portofelul. La data de 23 septembrie poliţiştii Capitalei au reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea faptei, ulterior acesta fiind arestat.


Alertă la Arad. Focuri de armă pe stradă! UPDATE: Complicații internaționale

Focuri de armă în București! Stare tensionată pe mai multe bulevarde principale


Totodată, la data de 24 septembrie poliţiştii au identificat şi au depistat pe o stradă din Sectorul 2 un alt bărbat bănuit de săvârşirea faptei. Pentru prinderea acestuia poliţiştii au executat mai multe focuri de armă în plan vertical, bărbatul fiind prins la scurt timp, arată sursa citată.
Cel în cauză a fost condus la audieri la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost reţinut urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Poliţiştii continuă cercetările  în acest caz sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, conform Agerpres.


FOCURI DE ARMĂ în Capitală. Altercație între POLIȚIE și DOI HOȚI

Urmărire cu împușcături în Ilfov! S-au tras 6 focuri de armă. VIDEO