Tâlhărie ca-n filme în Capitală. Incredibil ce le-a dat prin cap hoților ninja!

Tâlhărie ca-n filme în Capitală. Incredibil ce le-a dat prin cap hoților ninja!

Doi tălhari au găsit o modalitate inedită de a pătrunde într-o locuință din București de unde au furat bunuri și suma de 13.000 de lei.

S-au prezentat drept polițiști pentru a putea sustrage dintr-un apartament suma de 13.000 de lei, dar au sfârșit pe mâna adevăraților polițiști. Cei doi bărbați sunt bănuiți de infracțiuni de tâlhărie calificată, ei fiind reținuți de către polițiștii Capitalei.

Doi bărbaţi bănuiţi de infracţiuni de tâlhărie calificată, conduşi la audieri

Astăzi, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Oamenii legii au condus la audieri doi bărbaţi bănuiţi de infracţiuni de tâlhărie calificată. Dosarul penal vizează efectuarea de cercetări pentru tâlhărie calificată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prejudiciul este estimat la suma de 13.000 de lei.

Ancheta a început după ce o persoană ar fi intrat fără să aibă dreptul, pe data de 29 iunie, într-o locuință din sectorul 2 al Capitalei. În același timp, o altă persoană ar fi intrat în același timp în casă, în rapel pe o frânghie fixată pe acoperişul blocului. Cele două persoane ar fi imobilizat un bărbat care stătea în apartament după ce i-ar fi spus că sunt poliţişti. EI au furat ulterior bunuri şi bani. Prejudiciul este estimat la suma de 13.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuti pentru 24 de ore. De asemenea, a fost sesizată unitatea de parchet competentă în vederea propunerii de luare a măsurii arestului preventiv. Potrivit legii, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală.

Ea are ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, potrivit agerpres.ro