Evenimentul Zilei > Social > Netflix vine cu o mare surpriză în decembrie 2021! Ce filme și seriale vor apărea în luna Crăciunului
Netflix vine cu o mare surpriză în decembrie 2021! Ce filme și seriale vor apărea în luna Crăciunului

Netflix vine cu o mare surpriză în decembrie 2021! Ce filme și seriale vor apărea în luna Crăciunului

Netflix a pregătit noi surprize pentru luna decembrie. Sărbătorile de iarnă vin cu cele mai îndrăgite filme și seriale. La Casa de Papel Partea 5 Volumul 2,The Witcher: Sezonul 2 sau Don’t Look Up sunt doar câteva dintre noile pelicule.

Netflix surprinde toată omenirea cu fiecare ocazie. O mulțime de seriale și de filme au ținut cinefilii cu sufletul la gură.

Surprizele din luna sărbătorilor de iarnă

Moștenirea familiei Joestar continuă cu Jolyne care, alături de prietenii ei, au parte de noi stăpâni de Spectre în spatele gratiilor de la închisoarea Green Dolphin Street.

Lost în Space: Season 3 – SERIAL NETFLIX– 1 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Pierduți în spațiu: Sezonul 3

Acesta este ultimul sezon al serialului și vine la pachet cu o energie incredibilă pentru a apăra Alpha Centauri de o invazie a roboților.

Coyotes – SERIAL NETFLIX – 2 DECEMBRIE 2021

Un grup de aventurieri găsesc diamante în pădure. Călătoria le va pune prietenia în pericol, vor învăța care sunt oamenii cărora le pasă cu adevărat și vor încerca să supraviețuiască.

La Casa de Papel: Part 5 Vol 2 – SERIAL NETFLIX – DIN 3 DECEMBRIE 2021

La Casa de Papel este unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix.Banda este blocată în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au scapăt-o pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri,lucrurile devin din ce în ce mai grele pentru aceștia.

Sierra l-a răpit pe profesor, iar acesta nu știe cum să scape de chinurile la care este supus.Armata, cel mai mare dușman, își face simțită prezența și perturbă liniștea îndrăgitelor personaje. Ultimul sezon din cunoscutul serial vine cu surprize de neimaginat.

Coming Out Colton – SERIAL NETFLIX – 3 DECEMBRIE 2021

Fost jucător în NFL și vedetă a serialului reality „Burlacul”, Colton Underwood supraviețuiește într-o lume care nu înțelege comunitatea LGBT.

Titans: Season 3 – SERIAL NETFLIX – 8 DECEMBRIE 2021

Încercând să rămână uniți, Titanii sunt terorizați de Gluga roșie, o nouă și misterioasă amenințare care caută să distrugă definitiv orașul Gotham.

Bonus Family: Season 4 – SERIAL NETFLIX – 9 DECEMBRIE 2021

Liniștea personajelor dispare, familia ajunge la cuțite, iar relațiile vor avea de suferit.Totul se întâmplă de la un apel.

Aranyak – SERIAL NETFLIX – 10 DECEMBRIE 2021

Doi polițiști care nu rezonează unul cu celalalt scot adevărul la iveală, jocuri politice, interese personale și mituri străvechi .

How To Ruin Christmas: The Funeral – SERIAL NETFLIX – 10 DECEMBRIE 2021

Un deces neașteptat distruge și fericirea Crăciunului de anul acesta.

Saturday Morning All Star Hits! – SERIAL NETFLIX – 10 DECEMBRIE 2021

Cea mai așteptată satiră! Acest serial de animație pentru adulți e o parodie subtilă la adresa desenelor animate difuzate sâmbăta dimineața, în anii ’80.

Twentysomethings: Austin – SERIAL NETFLIX – 10 DECEMBRIE 2021

În acest reality-show despre maturizare filmat în Austin, Texas, tineri de 20 și ceva de ani încep să cunoască viață și să se îndrăgostească.

Inspector Koo – SERIAL NETFLIX – 11 DECEMBRIE 2021

O fostă polițistă se întoarce la muncă ca investigatoare de asigurări, descoperind secretele unui ucigaș în serie.

Alte filme care vor apărea pe Netflix sunt:The Hungry and the Hairy – SERIAL NETFLIX – 11 DECEMBRIE 2021

The Future Diary – SERIAL NETFLIX – 14 DECEMBRIE 2021

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe – SERIAL NETFLIX – 15 DECEMBRIE 2021

Selling Tâmpa – SERIAL NETFLIX – 15 DECEMBRIE 202

The Witcher: Season 2 – SERIAL NETFLIX – DIN 17 DECEMBRIE 2021, potrivit B1.