Evenimentul Zilei > Monden > Ne mai despart numai câțiva ani de Sfârșitul Lumii. Mărturia bizară a unui „călător în timp”
Ne mai despart numai câțiva ani de Sfârșitul Lumii. Mărturia bizară a unui „călător în timp”

Ne mai despart numai câțiva ani de Sfârșitul Lumii. Mărturia bizară a unui „călător în timp”

Pe internet e posibil orice, chiar și să rămâi blocat într-un viitor nu prea îndepărtat. Cel puțin asta susține un utilizator TikTok pe nume Javier, care postează sub numele @unicosobreviviente (singurul supraviețuitor).

Începând cu februarie, Javier postează constant pe TikTok filmulețe în care spune că a rămas blocat în 2027. Și asta nu e tot. Ultilizatorul TikTok afirmă că specia umană pare să fi dispărut de pe Pământ și că el pare să fie singurul supraviețuitor.

„Valencia e pustie. Omenirea a dispărut”

Javier recunoaște că, în mod inexplicabil, electricitatea și internetul funcționează în continuare, dar spune că nu reușește să găsească nici măcar un suflet de om. Javier, care locuiește în orașul spaniol Valencia, prezintă ca probă a faptului că spune adevărul imagini cu străzi și clădiri pustii și cyu mașini abandonate,

„Tocmai m-am trezit într-un spital și nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Astăzi este 13 februarie 2027 și sunt singur în oraș”, explică Javier în primul video.
„Omenirea a dispărut”, spune el în clip, adăugând că „nu este nimeni în centrele comerciale”, ilustrînd cu un magazin de haine gol.
În imagini se vede clar că, deși rafturile sunt pline cu haine, într-adevăr în magazin nu se zărește niciun om.

A doua zi, Javier a cerut ajutorul celor care îl urmăresc pe TikTok săi.

„Încep să-mi pierd speranța. Astăzi am ceva de mâncare. Dar cât timp va dura asta? Scrieți-mi în comentarii cine ar putea să mă ajute”.

Paradoxal, Internetul și electricitate funcționează

 

Întrebat de alți utilizatori cum de mai există electricitate și acces la internet, @unicosobreviviente a spus că nu știe, dar „cel mai probabil, există un tip de conexiune între 2021 și 2027”, scrie ziarul britanic The Mirror.

Javier continuă să împărtășească în mod conmstant imagini din „viața sa în viitor”, afirmând că este blocat acolo și vrea cu disperare să se întoarcă în zilele noastre. Puțini sunt utilizatorii care îl cred. cei mai mulți susțin că totul este o invenție. O singură mare dispută există- cum a reușit Javier să surprindă imaginile în care Valencia pare pustie. Unii utilșizatori spun că imaginile au fost filmate la ore când toată lumea doarme, de exemplu dimineața foarte devreme. Alții sunt de părere că Javier lucrează ca paznic de noapte într-un centru comercial și că de aceea are libertatea de a se plimba prin magazine complet pustii.

@unicosobreviviente

Acabo de despertar en un hospital y no sé qué ha podido pasar. Hoy es 13 de febrero de 2027 y estoy solo en la ciudad.

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension – Sound Production Gin