Evenimentul Zilei > Monden > Momente de cumpănă pentru Andreea Bălan. Vestea dureroasă dată de medici
Momente de cumpănă pentru Andreea Bălan. Vestea dureroasă dată de medici

Momente de cumpănă pentru Andreea Bălan. Vestea dureroasă dată de medici

Îndrăgita artistă Andreea Bălan a avut parte în ultima perioadă de numeroase momente grele. A fost la un pas de moarte, la cea de-a doua naștere. A fost părăsită de soț și a rămas singură cu cele două fetițe. Mai mult, în urmă cu puțin timp a avut o altă problemă gravă de sănătate.

Momente de cumpănă pentru Andreea Bălan. Andreea a dovedit însă că este o luptătoare și a depășit cu bine clipele mai puțin plăcute.

Cu aproximativ doi ani în urmă, jurata de la „Te cunosc de undeva” a trecut, poate, prin cel mai greu moment al vieții. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană. Din fericire, totul s-a terminat cu bine datorită medicilor pe care i-a avut în preajmă la momentul potrivit.

În urmă cu doar câteva luni, medicii i-ar fi dat artistei o veste de-a dreptul îngrijorătoare. Pe fondul complicațiilor apărute la cea de-a doua naștere, dar și a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Concret, Andreea a fost anunțată de cadrele medicale că nu mai poate duce la capăt o a treia sarcină. Astfel, șansele să rămână însărcinată din nou sunt aproape de zero.

Andreea Bălan își dorește al treilea copil

Cu toate că a trecut prim momente de coșmar și diagnosticul pus de medici nu a fost unul ușor de digerat, Andreea Bălan dă semne că este o luptătoare și nu se lasă demoralizată, pentru că își dorește nespus de tare al treilea copil.

Surse din anturajul artistei, au afirmat că Andreea Bălan a luat în considerare mai multe variante în cazul în care veștile medicilor se adeveresc. Cântăreața s-ar fi sfătuit cu câțiva specialiști și ar fi luat în calcul oferta unor renumite clinici de fertilizare in vitro din străinătate. Ba mai mult decât atât, aceasta se pare că ar fi luat în calcul și varianta unei mame purtătoare.

Varianta unei mame surogat

Cum dorința de a avea cel de-al treilea moștenitor este extrem de arzătoare, varianta unei mame surogat pare să fie soluția. Evident dacă va obține și acceptul de la noul partener de viață, care a susținut-o, până acum, necondiționat, scrie Cancan.