Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Cât de pasională e Gina Pistol în ultimele zile de sarcină. Avem imagini
Exclusiv. Cât de pasională e Gina Pistol în ultimele zile de sarcină. Avem imagini

Exclusiv. Cât de pasională e Gina Pistol în ultimele zile de sarcină. Avem imagini

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți, pentru prima dată în viața lor, în scurt timp. Ei au o relație care durează de câțiva ani, iar acum se pregătesc să devină părinții unei fetițe.

Iubita lui Smiley  știe să țină aprinsă pasiunea în cuplu, avem imagini care arată cât de pasională e Gina Pistol în ultimele zile de sarcină. Ea ține să fie cea mai sexy mămică chiar dacă se află cu numai câteva zile înainte de naștere. Deși sarcina este avansată, vedeta nu face rabat de la ținutele atractive.

De luni bună Gina își ține la curent urmăritorii de pe rețelele sociale cu evoluția sarcinii ei. Zilele acestea, când din cauza noilor dimensiuni nu prea poate avea multe activități, a început să facă parada modei, acasă.

Cât de pasională e Gina Pistol în ultimele zile de sarcină

Vedeta a optat pentru două ținute perfecte pentru femeile însărcinate și cochete. Este cunoscut faptul că Gina Pistol e una din cele mai elegante vedetă din showbizul romanesc . O ajută mult silueta, astfel că indiferent ce ținută a ales pentru a participa la evenimentele mondene, a avut o apariție de succes. Pe durata sarcinii, chiar dacă a devenit mai grea cu 15 kg, după cum a mărturisit, Gina a continuat să fie aceeași femeie cochetă pe care o cunoaștem.

Citiți articolul integral și urmăriți imaginile în Rețete și vedete.