Evenimentul Zilei > Actualitate > Pompierii, puşi în alertă de un copil de 3 ani care şi-a blocat bunica în balcon. FOTO
Pompierii, puşi în alertă de un copil de 3 ani care şi-a blocat bunica în balcon. FOTO

Pompierii, puşi în alertă de un copil de 3 ani care şi-a blocat bunica în balcon. FOTO

Pompierii, puşi în alertă de un copil de 3 ani care şi-a blocat bunica în balcon. Incidentul s-a petrecut în această dimineață în municipiul Focşani.
Pompierii, puşi în alertă de un copil de 3 ani care şi-a blocat bunica în balcon. O bunică din Foşcani a fost închisă pe balcon de nepotul său în vârstă de doar trei ani. Copilul, amuzat de situaţie, a început să aplaude în momentul în care pompierii au intrat pe geamul de la baie.

Pompierii, puşi în alertă de un copil de 3 ani care şi-a blocat bunica în balcon

Pompierii vrânceni au fost puşi în alertă de un copil de foar 3 anişori. Momentul poate fi descris ca unul hazliu. Dar, din păcate, nepoţelul nu a mai deschis uşa bunicii pentru a intra în casă.

ISU Vrancea: „Copil de 3 ani din municipiul Focșani a pus în alertă pompierii militari după ce a blocat ușa balconului.  Apartamentul este situat la etajul al treilea.

Întâmplarea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:40, pe str. Diviziei din municipiul Focșani. Emoțiile bunicii au început să crească în momentul în care a văzut că nu reușește, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă ușa.
Între timp, vecinii au anunțat mămica, ce lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate. Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reușit să descuie ușa de acces în apartament. Deoarece era blocată din interior. Îngrijorată de faptul că micuțul este singur în apartament și bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 și a chemat pompierii.
La fața locului s-au deplasat imediat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

Pompierii, puşi în alertă de un copil de 3 ani care şi-a blocat bunica în balcon

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi copac
Cu ajutorul autoscării, pompierii au ajuns în balcon și au pătruns în apartament prin fereastra de la baie, după care au deschis ușa balconului și ușa apartamentului.
Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acțiunea forțelor de intervenție. Când au pătruns în apartament, colegii noștri au fost întâmpinați cu bucurie și aplauze din partea micuțului. La finalul intervenției, acesta a ieșit pe balcon, pentru a le face cu mâna salvatorilor, promițându-le că pe viitor va fi cuminte”, se arată în comunicatul publicat pe Facebook.
Ar putea fi o imagine cu în aer liber