După 35 de ani de la descoperirea unui cadavru, autoritățile din Statele Unite ale Americii au reușit să identifice identitatea decedatului. Trupul neînsuflețit al lui William Ernest Thompson a fost descoperit în Pensacola, la data de 23 ianuarie 1985, atunci când avea 50 de ani. Ultima dată, el vorbise cu mama sa, în 1983. La acea vreme, dar și ulterior, autoritățile au fost incapabile să identifice bărbatul care fusese omorât.

Asta până în prezent, când o persoană care era în căutarea unchiului său dispărut a citit povestea lui William Ernest Thompson. Din informațiile puse la dispoziție de oamenii legii, persoana respectivă a aflat că Thompson avea asupra sa o curea de culoare neagră, cu inițialele prenumelui și numelui: W.T. Literele erau gravate de mână, au spus polițiștii.

Nu se cunoaște criminalul, nici data la care a fost omorât William Ernest Thompson

Persoana în cauză și-a dat seama că William Ernest Thompson ar putea fi aceeași persoană cu unchiul său, care dispăruse în tot în zona respectivă, la începutul anilor ’80, acolo unde avea și locuința. În urma efectuării testelor ADN, s-a stabilit că, în 1985, cadavrul descoperit de polițiști era al lui Thompson, conform jurnaliștilor de la BBC.

Bienînțeles, dosarul era catalogat cu „autor necunoscut”. Acum, datorită identificării, oamenii legii pot relua ancheta pentru a da de urmele criminalului. Un prim pas, esențial, a fost făcut. Nu se știe exact când a fost omorât William Ernest Thompson, dar anchetatorii cred că lui i-ar fi fost luată viața cu cel puțin opt luni înainte de a-i fi descoperit trupul neînsuflețit.

„Deși nu am rezolvat încă acest caz de crimă, este un pas înainte și poate oferi familiei o consolare până la găsirea criminalului”, a afirmat investigatorul Chip Simmons.


Cadavru la Palat! William și Kate au fost înmărmuriți. Moartea bizară i-a șocat pe toți

Capitala, în stare de șoc! Un cadavru a fost găsit în parcul Titan