Evenimentul Zilei > Sport > Cristiano Ronaldo, la închisoare?! ADN-ul portughezului, probă în dosarul de viol!
Cristiano Ronaldo, la închisoare?! ADN-ul portughezului, probă în dosarul de viol!

Cristiano Ronaldo, la închisoare?! ADN-ul portughezului, probă în dosarul de viol!

Credea că a scăpat de probleme, dar Cristiano Ronaldo primește o adevărată lovitură.

Acuzațiile de viol pe care i le-a adus Kathryn Mayorga au acum un și mai mare impact după ce s-a aflat că ADN-ul starului portughez a fost descoperite în probele colectate de anchetatori de la presupusa victimă! The Sun scrie că adevăratele probleme abia acum încep pentru CR7!

„ADN-ul a revenit și se potrivește”, a declarat detectivul Jeffrey Guyer, din Las Vegas, în unul dintre cele 100 de pagini de emailuri ajunse și în redacția The Sun. Cristiano Ronaldo este acuzat de fotomodelul american Kathryn Mayorga că a violat-o în camera hotelului Palms Casino Resort, din Las Vegas.

În ianuarie 2010, avocații lui Cristiano Ronaldo i-au oferit lui Kathryn Mayorga suma de 375.000 de dolari pentru a renunța la acuzații, însă asta nu i-a împiedicat pe polițiști să redeschidă investigațiile (în octombrie 2018).

Peter Christiansen, avocatul atacantului de la Juventus Torino, confirmă existența probelor de ADN: „Domnul Ronaldo își menține că ceea ce a afirmat, anume că tot ce s-a întâmplat în Las Vegas, în 2009, a fost un act consimțit, așa că nu e surprinzător că urme de ADN vor fi prezente și nici că poliția cere această probă standard ca parte din investigația lor”.

Cu trei luni în urmă, Procuratura americană a anunțat că CR7 nu va fi acuzat de viol pentru incidentul din 2009, însă noile dovezi pot redeschide dosarul.