Evenimentul ZileiMondenMirela Vaida și relația cu soacra ei. „Să vedem care dintre noi cedează prima”

Mirela Vaida și relația cu soacra ei. „Să vedem care dintre noi cedează prima”

Mirela Vaida și relația cu soacra ei. „Să vedem care dintre noi cedează prima”
Soacra s-a mutat alături de Mirela Vaida, alături de soţ şi de cei trei copii. Mirela Vaida vrea să spună lucrurilor pe nume. Se știe cu soacrele nu te înțelegi întotdeauna cel mai bine.

În urmă cu o lună, după ce a ieşit la pensie, soacra Mirelei Vaida a lăsat Clujul şi s-a mutat la Bucureşti. Unde altundeva dacă nu în casa copilului ei şi a soţiei sale? La puțin timp, Mirela Vaida şi-a şocat admiratorii de pe reţelele de socializare. Ea este indignată că soacra găteşte prost şi îi umblă prin lucruri.

”Soacră, soacră, poamă acră”

„Scandalul” a continuat, a venit şi replica femeii. În cadrul unui interviu acordat pentru „Răi Da Buni”, Mirela Vaida a mărturisit cum mai stau lucrurile în casă, privind relaţia cu soacra.

„Ea avea o viaţă liniştită la Cluj. Avea orele ei acolo, 4 ore pe zi la şcoală… Socrul meu liniştit, lua ziarul, făcea sport… Activităţi de pensionari. Până când a venit aici! Şi când a venit aici, cred că în trei zile-patru a slăbit! S-a tras la faţă! Acum şi-a mai revenit. Are o lună de când a venit la noi, a înţeles care-i ritmul. Nu e uşor pentru ea, să-şi schimbe deodată toată viaţa. E numai cu mâncare, cu aspiratorul, mopul… Noi suntem plecaţi toată ziua”, a declarat Mirela Vaida.

Cu toate acestea, relațiile nu sunt atât de rele între cele două, aşa cum părea iniţial! Au ajuns la un numitor comun, iar prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” este mulţumită de munca depusă de soacră în casa familiei. Ceva însă, o enervează la culme pe Mirela Vaida: faptul că soacra este uneori prea calmă şi prea… lentă. Dar ce să-i faci! Aşa-s ardelenii, no?, relatează ziareonline.ro .

”Să vedem care dintre noi cedează prima”

„Să vedem care dintre noi cedează prima. Ea e calmă, prea calmă. Ea zice că e mai aşezată, că aşa sunt ardelenii. Pe mine mă disperă că nu înţeleg cum poţi să ai două viteze: înainte şi înapoi. Sunt convinsă că se funcţionează şi aşa, că mă ajută. Găsesc casa curată, copiii curaţi, mâncaţi… Dacă eram la fel, ieşeau scântei. Soacra mea e o femeie deşteaptă, a înţeles că eu fac bulbuci şi cam atât”, a mai continuat Mirela Vaida.

Casa de la Snagov are o suprafaţă mare, cu curte şi se întâmplă ca, din când în când, cele două româncuțe să se privească ”duios” .

”A venit singură și nesilită de nimeni”

„A venit singură şi nesilită de nimeni. A spus că s-a pensionat şi are nepoţi… Şi eu îi spuneam că mi-e greu… Şi-a dat seama că ăsta este scopul nostru. Suntem bine! Avem şi casa în care ne-am mutat, e o casă mare, ne permitem să ne mai ascundem unii de alţii. Avem o curte mare. În general e bine”, a precizat Mirela Vaida.

De cealaltă parte, soacra a spus ”Păi, eu m-am pensionat. Am venit la voi să mă relaxez un pic”. Nu are însă cine să o înțeleagă pe biata soacră.


Accesează: