Scandal în PNL. Alin Tișe - CJ CLuj: „Demisia lui Ludovic Orban nu e destul”

Scandal în PNL. Alin Tișe - CJ CLuj: „Demisia lui Ludovic Orban nu e destul” Alin Tișe. Sursa: Arhiva EvZ

Liberalul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a solicitat demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului. Mai mult, el o cere și celor care au girat deciziile Biroului Permanent Naţional al PNL

Revoluție în PNL. „Cascadorii râsului politic. Noi va trebui să demisionăm, nu ei! În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcţii, se cer capete şi se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri. (...) Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune. Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aştept ca cineva să demisioneze sau să-şi recunoască vreo responsabilitate".

„Vreau oameni mai performanți în fruntea partidului”

Dar, stimaţi colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase şi este mai tânăr. Vreau oameni mai performanţi politic în fruntea partidului! (...) Oameni care s-au validat politic şi administrativ de-a lungul timpului, nu oportunişti, povestitori obosiţi, politicieni de paie, oameni fără caracter. Oameni care au ceva concret de arătat şi de spus. Nu oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie.

Nu oameni care stau la vânătoare de scaune şi oscioare. Nu mă va putea conduce nimeni, niciodată, inferior politic. Sunt deja de prea mulţi ani în politică, am muncit enorm şi nu mai accept incompetenţi şi incapabili să mă conducă. Cum să reformezi o ţară cu un partid nereformat condus de indivizi, unii dintre ei fără valoare politică, combinagii (dar bine orientaţi în gaşca care trebuie sau susţinuţi de cine trebuie!)?! Unii se urcă în aceste funcţii, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poţi să îi dai jos", a scris, marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alin Tişe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Revoluție în PNL. Și alți grei ai partidului au luat poziție

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a afirmat și el că Ludovic Orban trebuie să-și dea demisia de la șefia partidului. Acesta spune că formațiunea politică a fost condusă „discreționar”.

Prim-vicepreședintele PNL, Europarlamentarul Rareș Bogdan a cerut cu subiect și predicat demisia lui Ludovic Orban. „Demisia! Altfel, PNL ajunge la 10%” a spus el.

Chiar și ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan este de părere că partidul liberalilor „are nevoie de o reformă”.