Evenimentul Zilei > Politica > Miniștri „guvernului din umbră” al PNL, LAUDE pentru premierul Tudose
Miniștri „guvernului din umbră” al PNL, LAUDE pentru premierul Tudose

Miniștri „guvernului din umbră” al PNL, LAUDE pentru premierul Tudose

Primul-ministru Mihai Tudose este lăudat de câțiva liberali care coordonează comisiile de specialitate ale PNL care monitorizează activitatea Guvernului. Astfel, deputatul PNL, Pavel Popescu, a anunțat pe Facebook că îl sprijină necondiționat pe șeful Executivului în măsurile de combatere a epidemiei de rujeolă. Șeful Executivului a avut o opinie tranșantă despre acest subiect, spunând că părinții care nu își vaccinează copiii ar trebui decăzuți din drepturi.

„Cred ca in ansamblul sau PSD este cea mai mare pacoste pe capul romanilor. Daca insa, atitudinea premierului legat de vaccinuri este sincera si urmata de actiuni concrete, cred ca este datoria oricarui politician responsabil sa sprijine neconditionat eradicarea fenomenului nevaccinarii”, a scris, miercuri, Pavel Popescu pe Facebook.

În comisiile de specialitate ale PNL, așa-zisul „guvern din umbră” liberal, Pavel Popescu este coordonatorul comisiei din domeniul Comunicaţiilor. Postarea parlamentarului PNL a avut mai multe aprecieri, inclusiv de la colega sa de partid, deputatul Mara Calista, ea însăşi coordonatoare comisie de muncă a formațiunii".

Premierul Tudose s-a întânit miercuri la Guvern cu ministrul Sănătății, Florian Bodog, pentru a discuta detaliat situația vaccinării în țară. Bodog a declarat, ieri, că este pregătit și că îi va prezenta primului ministru un raport amănunțit pe județe.

 

După întrevedere, Mihai Tudose s-a declarat indignat de atitudinea părinților care refuză vaccinarea, spunând că ”alți părinți sunt decăzuți din drepturi pentru fapte mai puțin grave”. În opinia șefului Executivului, părinții care refuză vaccinarea le pun copiilor viața în pericol. Totodată, premierul a adăugat că nu îl va demite pe ministrul Sănătății. 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: