Evenimentul Zilei > Politica > Migrația unui fost șef al SIE în politică. Ce l-a determinat să facă acest pas
Migrația unui fost șef al SIE în politică. Ce l-a determinat să facă acest pas

Migrația unui fost șef al SIE în politică. Ce l-a determinat să facă acest pas

Invitat la emisiunea „Întrebări esențiale” de la EvZ TV, generalul în rezervă Silviu Predoiu, fost șef operativ al SIE și de cinci ori director interimar al serviciului, a vorbit despre intrarea sa în politică.

Răspunzând întrebărilor jurnalistului Dan Marinescu, generalul Predoiu a spus cum se împacă munca într-un serviciu de informații cu cea de politician, cum a interacționat cu politicienii de-a lungul carierei de șef al SIE și ce așteptări are astăzi de la zona politică.

„Depinde cum definim pasul spre politică. Dacă am fi într-un partid înscris și a fi activ în exprimarea de opinii înseamnă să fii în politică da am făcut pasul către politică, deocamdată mă rezum la atât.

Întrebarea dumneavoastră de ce am făcut pasul către politică unii ar spune că e grea, eu spun că e o întrebare ușoară dar răspunsul e foarte greu, este puternic personalizat că ține de trăirile, de sentimentele mele. Am în spate o carieră dedicată așa cum am spus semenilor mei. În asta am crezut și asta am încercat să fac, în ce măsură am reușit mă judecă beneficiarii activității mele.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: