Martin Schulz susține că Diana Șoșoacă este finanțată de ruși: Nu știe pe ce lume trăiește

Martin Schulz susține că Diana Șoșoacă este finanțată de ruși: Nu știe pe ce lume trăiește Sursa foto: Razvan Valcaneantu/ EEC

Martin Schulz, fost președinte al Parlamentului European, a susținut în cadrul unui interviu că Diana Șoșoacă „este finanțată de ruși” și  că „nu știe pe ce lume trăiește”. Replica senatoarei nu a întârziat să apară.

Martin Schulz susține că Diana Șoșoacă „este finanțată de ruși”

În cadrul unui interviu, Martin Schulz, fost președinte al Parlamentului European, a făcut o serii de acuzații la adresa Dianei Șoșoacă despre care a spus, printre altele, că „nu știe pe ce lume trăiește. Mai mult decât atât, acesta susține că Diana Șoșoacă „este finanțată de ruși”.

Totul a pornit de la o discuție care s-a axat pe partidele extremiste din Europa. În acest context și făcându-se o antiteză cu Vladimir Putin, Martin Schulz a spus despre Diana Șoșoacă faptul că: „Această femeie care nu știe pe ce lume trăiește și care este finanțată de ruși”, a spus fostul președinte al Parlamentului European la DigiFM. Totodată, senatoarea a fost comparată de acesta cu președintele partidului AfD de extremă dreapta din Germania.

Martin Schulz

Martin Schulz. Sursă foto: Facebook

Ce vrea să facă Diana Șoșoacă în urma acestor acuzații

În urma acestor acuzații, Diana Șoșoacă a precizat că este hotrâtă să îl dea în judecată pe Martin Schulz, dacă acesta din urmă nu va veni cu probe care să susțină cele spuse.

Ne puteți urmări și pe Google News

În replică a mai spus că fostul președinte al Parlamentului European este un „nazisto-fascist” care „trăiește într-un lux extrem”.

„Dacă nu poate dovedi ceea ce m-a acuzat pe mine - că aș fi finanțată de Rusia -, atunci ne vom vedea în instanță. Îl anunț pe domnul Schulz că are 24 de ore să dovedească afirmațiile sale, dacă nu, îi voi formula plângere penală și-l voi acționa în judecată”, a declarat Diana Șoșoacă pentru aceeași sursă.

S.O.S România va avea doi reprezentanți în Parlamentul European

În urma alegerilor europarlamentare care au avut loc pe 9 iunie, partidul S.O.S România a trecut pragul electoral de cinci procente, obținând astfel două locuri în Parlamentul European.

Diana Șoșoacă și Luis Lazarus vor fi cei care vor reprezenta S.O.S România în Parlamentul European.

România va fi reprezentată de 33 de parlamentari în Parlamentul European. Parlamentul European este singurul organ al UE ales direct de cetățeni, cu un total de 720 de europarlamentari care reprezintă cei 450 de milioane de locuitori ai UE.