„Bă, ești nebun?” Diana Șoșoacă se răzbună pe telefon: „Îl bag în frigider”

„Bă, ești nebun?” Diana Șoșoacă se răzbună pe telefon: „Îl bag în frigider” Diana Șoșoacă. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Diana Șoșoacă devine din nou virală în mediul online. Senatoarea a venit cu o idee neobișnuită de a i se pune telefonul în frigider, după ce acesta s-a încins în timpul unui live pe rețelele de socializare.

Liderul partidului S.O.S România, imagini virale în online

Diana Şoşoacă, liderul Partidului S.O.S. România, a provocat un val de reacții pe pagina sa de Facebook prin cererea sa neobișnuită către colegii săi de a-i pune telefonul într-un frigider, din cauza încălzirii excesive ca urmare a „intervenției sistemului”.

„Băi îmi anulează telefoanele. Sistemul îmi anulează telefonul și îmi atacă TikTok-ul. Bă, ești nebun? Sunt terminați că i-am omorât”, spune aceasta în urma alegerilor locale și parlamentare.

În discuțiile cu colegii săi de partid aceasta reacționa vehement în cadrul unui live făcut în mediul online:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Fii atent cum fierbe, sunt morți și disperați că i-am omorât. Unde e un frigider? Bagă telefonul în frigider...am ajuns să bag telefonul în frigider”, spune Diana Șoșoacă în cadrul live-ului susținut pe rețelele de socializare.

diana sosoaca

Sursă foto: Captură video

Diana Șoșoacă, scandal în stradă cu jandarmii

Miercuri, Diana Șoșoacă a intrat în conflict f cu jandarmii în fața sediului din Sectorul 3, unde sunt depozitate buletinele de vot. Senatoarea susține că ar exista voturi false sau furate într-un camion folosit pentru transportul buletinelor de vot.

Tot scandalul a izbucnit în momentul în care Diana Șoșoacă a încercat să intre în clădire alături de câțiva simpatizanți și a împins cordonul de jandarmi. În ciuda tentativelor, aceasta a fost oprită de jandarmi, iar în acel moment a izbucnit conflictul.

Senatorul a început să strige la jandarmi și a apelat la numărul 112 pentru a solicita o ambulanță, spunând că i s-a făcut rău. Curând după aceea, a părăsit ambulanța care a sosit la fața locului. Jandarmeria a precizat că Diana Șoșoacă nu a fost agresată și că vor fi aplicate amenzi la finalul acestui incident.

Partidul condus de Diana Șoșoacă, SOS România, a obținut 5,04% din voturile exprimate în Alegerile Europarlamentare din acest an.