Evenimentul Zilei > Sport > Marius Șumudică l-a lăsat cu buza umflată pe Gigi Becali. Antrenorul nu va semna cu FCSB, negocierile au fost un eșec
Marius Șumudică l-a lăsat cu buza umflată pe Gigi Becali. Antrenorul nu va semna cu FCSB, negocierile au fost un eșec

Marius Șumudică l-a lăsat cu buza umflată pe Gigi Becali. Antrenorul nu va semna cu FCSB, negocierile au fost un eșec

Deși finanțatorul Gigi Becali anunțase că s-a înțeles cu Marius Șumudică, antrenorul a declarat că nu va sta pe banca tehnică a „roș-albaștrilor”.

Marius Șumudică (50 de ani) nu va lucra cu Gigi Becali, la FCSB. Antrenorul a decis să refuze oferta pe care i-o făcuse finanțatorul „roș-albaștrilor”. „Șumi” a explicat de ce a spus pas ocaziei de a sta pe banca tehnică a formației pe care a antipatizat-o toată viața. Din postura de jucător, apoi de tehnician al Rapidului.

„Eu sunt liniștit, am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare și episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă.

„Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus”

Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus și într-un final, din cauza unor neconcordanțe, legate și de staff și alte probleme, am decis să nu colaborăm și e cel mai bine atât pentru el, cât și pentru Marius Șumudică.

Din punct de vedere a ceea ce spune sufletul și inima, eram îndoit. Profesional, mi-aș fi dorit să lucrez și să fac performanță la un club care îți oferă condiții, dar sufletește n-am putut să fac pasul”, a delcarat Marius Șumudică, joi seara, la Digi Sport.

Gigi Becali dăduse ca sigură venirea lui Marius Șumudică la FCSB

Gigi Becali s-a grăbit și a anunțat că totul este bătut în cuie, iar Marius Șumudică va deveni antrenor la FCSB. „Șumi i-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul. Acum o oră a mai discutat cu Vali termenii contractului.

I-am propus un contract bun. Ia 500.000 pentru Champions League, 200.000 pentru Europa League. 25.000 dacă intră în Conference League. Adică 20.000 pe lună plus încă cinci dacă intră în Conference. Să semneze, e un milion dacă reziliază. Mi-a spus: ‘Gigi, nu mă interesează ce spune presa, ce spune cutare. Mă interesează să-mi dai ce ai zis că-mi dai. Eu muncesc pentru familia mea’.

Când ar vrea să plece, crezi că-i iau milionul ăla? Dacă vrea să plece la altă echipă, s-o plătească. O să-l vând cu un milion pe Șumudică, o să vedeți. Îl vând în Arabia”, spunea finanțatorul la Digi Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.