S-a aflat ce echipă din Italia îl dorește pe Răzvan Lucescu. Antrenorul român i-ar putea lua locul unei legende

S-a aflat ce echipă din Italia îl dorește pe Răzvan Lucescu. Antrenorul român i-ar putea lua locul unei legende Sursa Foto: Arhiva EVZ

Răzvan Lucescu negociază cu Sampdoria, echipă de tradiție a Italiei, dar dacă nu se va înțelege cu reprezentanții acestui club, ar putea ajunge în Grecia.

Răzvan Lucescu (52 de ani) ar putea să dea lovitura carierei și să ajungă în Serie A. Liber de contract, tehnicianul se află în tratative cu Sampdoria și ar putea să-l înlocuiască pe celebrul Claudio Ranieri (69 de ani). În cazul în care nu s-ar înțelege cu formația din Genova, Lucescu junior ar putea să revină în Grecia și să semneze cu AEK Atena. La începutul acestui an, tehnicianul român s-a despărțit de formația saudită Al Hilal. Cu care reușise să câștige Liga Campionilor Asiei, titlul intern și Cupa Regelui.

După 31 de etape din campionatul intern al Italiei, Sampdoria se află la mijlocul clasamentului, cu un total de 39 de puncte. „Doria” nu are emoții în privința retrogradării, dar nu speră nici la un loc în cupele europene, așa că finalul de sezon este unul lipsit de mari obiective. Pe de altă parte, în această săptămână, presa din Grecia a vorbit despre negocierile purtate de oficialii clubului AEK Atena cu Răzvan Lucescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Răzvan Lucescu este dorit și la AEK Atena

Antrenor care a făcut impresie la PAOK Atena, formație cu care a câștigat cupa și campionatul la finalul sezonului 2018 - 2019. Dimitris Melissanidis, patronul celor de la AEK a fost impresionat de Lucescu junior. Și l-ar vrea la formația sa, chiar dacă acesta a dus un război continuu cu „galben-negrii” atunci când lucra la Salonic. Răzvan s-a plâns constant că AEK este ajutată de arbitraje și Federația de Fotbal elenă.

Dilemele pe care le au ziariștii din Grecia

„Ca antrenor, valoarea sa nu poate fi pusă la îndoială de nicio persoană rezonabilă. Totuși, nu se poate uita ce a spus el împotriva clubului, și când era la PAOK, și mai târziu”, a spus Panos Loupos, ziarist elen. „Lucescu poate fi un tehnician bun. Cel mai bun de pe piață. Dar nu este potrivit pentru AEK. Tot ce a afirmat, tot ce a făcut în trecut. Hoți, circ.. Cum va lucra cu jucătorii care erau la echipă când el acuza AEK?”, a spus și Stamatis Voulgaris.